Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zware Goederen Vrachttrein 60098

De LEGO set 60098, genaamd Zware Goederen Vrachttrein, biedt een avontuurlijke speelervaring.
Met een krachtige locomotief, een draaibare kraan en een helikopter en graafmachine, kunnen kinderen allerlei vrachtvervoer scenario's bedenken.
De set bevat ook accessoires en een compleet spoor.
De Zware Goederen Vrachttrein is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Zware Goederen Vrachttrein 60098 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 144.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
984
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60098
lego insiders punten icoon
1275
punten

Stap aan boord van de stoere Zware Goederen Vrachttrein en ervaar hoe het voelt om een echte machinist te zijn! Het LEGO® City goederendepot is drukker dan ooit tevoren en je maakt het allemaal mee terwijl je met de trein door het landschap rijdt.

Je komt aan bij het depot en ziet dat de lasser bezig is met het repareren van de sporen. Gelukkig is de treinbestuurder er om te helpen en de machinist controleert ook nog even de sterke diesel-locomotief. Dan ga je aan boord van de reusachtige, verschuifbare kraan om de zware helikopter voorzichtig op de platte wagon te takelen. Zorg ervoor dat de kraanbestuurder de LEGO stenen bij elkaar schuift, zodat hij ze kan oppakken en in de kantelbare goederenwagon kan gooien. Als alles is ingeladen kan ook de stoere graafmachine aan boord worden gezet en zijn jullie klaar voor vertrek.

Maar voordat jullie kunnen beginnen met de reis, moeten alle passagiers aan boord komen. Met de infrarode afstandbediening met 8 kanalen en 7 snelheden kan jij de Zware Goederen Vrachttrein besturen en vervoer je wat je maar wilt. De trein is gemotoriseerd en inclusief 5 minifiguren met diverse accessoires: een treinmachinist, een monteur, een lasser, een kraanbestuurder en een graafmachine-bestuurder.

De Zware Goederen Vrachttrein is een echte krachtpatser en vervoert enorm grote vrachten. Met de kraan die een draaibare bovenbouw heeft, schuifsporen en echt werkende takel met verwisselbare haak/emmer, een ladder en een grote cabine is het voor jou en je vrienden een waar avontuur om de vracht in te laden. Maar dat is niet alles, want ook de helikopter en graafmachine zijn onderdeel van deze set. Zo kan jij de helikopter met draaiende rotor en hijsketting laten vliegen. En de graafmachine heeft een beweegbare voor- en achterarm en een grote cabine zodat je heel precies kunt graven en de vracht kunt inladen.

Deze set bevat ook accessoires zoals 16 ronde stenen, een schep, bezem, moersleutel, kist en lasapparaat. En met het compleet, cirkelvormig spoor met 16 gebogen rails en 12 rechte rails, kan jij de Zware Goederen Vrachttrein laten rijden waar je maar wilt. Zo kan jij de mooiste avonturen beleven en de meest spannende situaties meemaken.

De Zware Goederen Vrachttrein is in totaal 9 cm hoog, 82 cm lang en 5 cm breed. De locomotief zelf is 9 cm hoog, 28 cm lang en 5 cm breed. De helikopter-wagon is 4 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed. De kiepwagon is 8 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed en de graafmachine-wagon is 5 cm hoog, 24 cm lang en 5 cm breed. De helikopter is 7 cm hoog, 17 cm lang en 4 cm breed. De graafmachine is 7 cm hoog, 21 cm lang en 6 cm breed en de kraan is 27 cm hoog, 16 cm lang en 5 cm breed. De kraanbaan is 30 cm lang en 11 cm breed en de overweg is 19 cm lang en 14 cm breed. De gebogen rails zijn ieder 14 cm lang en 6cm breed en de rechte rails zijn ieder 13 cm lang en 6cm breed.

Met de Zware Goederen Vrachttrein van LEGO® City maak jij de mooiste avonturen mee. Laat de vracht veilig aan boord en ga op pad met deze krachtpatser onder de treinen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 144.95 (24-05-2023) € 144.95 (24-05-2023) € 144.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60207

Luchtpolitie drone-achtervolging

foto van lego set60072

Sloop startset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.