Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Adventkalender 60099

Met LEGO set 60099, de LEGO City Adventkalender, maak je de dagen voor Kerstmis extra bijzonder.
De kalender bevat 24 leuke verrassingen, waaronder een Kerstman, kerstboom, sneeuwpop en zelfs een space shuttle.
Met 6 minifiguren en verschillende modellen kun je dagelijks genieten van nieuwe avonturen.
Bestel nu en maak de dagen tot Kerstmis extra bijzonder!

Waar is LEGO Adventkalender 60099 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
278
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60099
lego insiders punten icoon
0
punten

Op zoek naar een manier om de dagen voor Kerstmis nog leuker te maken? Dan is de LEGO City Adventkalender de oplossing! Deze geweldige kalender maakt iedere dag in december tot aan Kerstmis extra bijzonder. Met 24 leuke verrassingen zit er voor iedere dag wel iets leuks tussen. Je vindt onder andere een Kerstman, een kerstboom, een sneeuwpop en zelfs een space shuttle in deze kalender.

Elke dag kun je genieten van een nieuw stukje Kerstmis met deze prachtige set. Ga bijvoorbeeld op boevenjacht met de politieagent, probeer het stoere autootje uit, of rooster marshmallows boven een romantisch kampvuurtje! De LEGO City Adventkalender bevat ook nog een aantal LEGO minifiguren en modellen die je heel leuk kunt combineren met al je andere LEGO speelgoed. Zo vindt je onder andere een stadsklok, een sneeuwscooter, schaatsen, een vliegtuig en een bulldozer in deze set.

De Adventkalender is echt iets bijzonders en je krijgt er maar liefst 6 minifiguren bij, waaronder de Kerstman, een politieagent, een boef, een meisje en 2 jongens. Zo kun je lekker creatief aan de slag en beleef je iedere dag weer een nieuw avontuur.

De LEGO City Adventkalender bevat nog veel meer verrassingen, zoals mini-auto's, een schaatsverhuur-hokje, koek en zopie, een vliegtuig, een bulldozer, een straatlantaarn, de stoel van de Kerstman, een kerstboom, een stadsklok, cadeautjes, een trein met wagon, een politie-scooter, een hond, een sneeuwpop, kampvuur met marshmallows en zelfs een space shuttle met rakketten!

De Accessoire-elementen in deze kalender zijn ook superleuk. Zo vind je bijvoorbeeld een krakeling, camera, schaatsen, taart, tabletten, handboeien, megafoon, een hondenbak met kluif, een cake en de rugzak van de Kerstman.

Met de LEGO City Adventkalender beleef je iedere dag weer een nieuw avontuur en maak je de dagen tot aan Kerstmis nog specialer. Je krijgt iedere dag een leuke verrassing en dat van 1 december tot Kerstmis! Open iedere dag een luikje voor een nieuwe LEGO® City verrassing in de thema's politie, ruimtevaart, poolonderzoek en Kerst.

Bestel de LEGO City Adventkalender vandaag nog en maak de dagen tot Kerstmis extra bijzonder met deze geweldige kalender vol verrassingen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60248

Brandweerhelikopter reddingsoperatie

foto van lego set60081

Pick-up sleepwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.