Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vliegveld vrachtvliegtuig 60101

Maak je klaar voor vertrek met het LEGO City Vliegveld Vrachtvliegtuig! Bouw een realistisch vrachtvliegtuig met achterklep, draaibaar neuswiel en grote motoren.
Inclusief vliegveld-servicevoertuig en accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Stimuleer je creativiteit en vaardigheden met deze set.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Vliegveld vrachtvliegtuig 60101 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
157
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60101
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak je klaar voor vertrek met het LEGO® City Vliegveld Vrachtvliegtuig! Dit te gekke bouwpakket is inclusief alle onderdelen om een echte vrachtvliegtuig te bouwen, compleet met achterklep die open kan, draaibaar neuswiel, grote motoren en een openende cockpit. Je kunt zelfs een vliegveld-servicevoertuig bouwen met een palletwagen voor het vervoeren van 4 pakketten. Inclusief 2 minifiguren, een piloot en een vliegveldmedewerker die klaar staan om je vliegtuig te bewaken en de lading te lossen.

Met de bijgeleverde accessoires, zoals een walkie-talkie en 4 pakketten, kun je direct aan de slag. Gebruik de palletwagen om de pakketten veilig naar het servicevoertuig te brengen en breng vervolgens de lading aan boord van het vliegtuig door het vrachtluik aan de achterkant te openen. Het bouwen van deze set biedt passende bouwuitdagingen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder.

Dit LEGO® City Vliegveld Vrachtvliegtuig is niet alleen leuk om te bouwen, maar het biedt ook oneindig veel speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende avonturen! Misschien moet je wel een verzameling pakketjes afleveren op de meest extreme locaties. Of misschien moet je een spoedzending naar het andere eind van de wereld brengen. Wat je ook bedenkt, met deze LEGO® City set kun je het waarmaken.

Het vrachtvliegtuig heeft een indrukwekkende afmeting van ca. 10 cm hoog, 24 cm lang en 27 cm breed, terwijl het vliegveld-servicevoertuig een afmeting heeft van ca. 4 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed. Het wordt geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde onderdelen, zodat je direct aan de slag kunt. Het bouwen van deze LEGO® City set is niet alleen een geweldige manier om je creativiteit te stimuleren, maar het biedt ook talloze mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen.

Als je gek bent op vliegtuigen, dan is dit LEGO® City Vliegveld Vrachtvliegtuig zeker iets voor jou! Met deze set creëer je je eigen luchthaven waar je de ladingen op tijd moet leveren. Bestel direct en maak je klaar om te vliegen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (24-05-2023) € 15.95 (24-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60308

Kustpolitie en brandmissie

foto van lego set60403

Ambulance en snowboarder

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.