Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vliegveld VIP service 60102

De LEGO set 60102 is perfect voor iedereen die van bouwen, spelen en reizen houdt.
Met deze set kun je je eigen VIP-service op het vliegveld creëren, inclusief privévliegtuig, limousine en servicevoertuig.
De set bevat vier minifiguren en diverse accessoire-elementen.
Het bouwen en spelen stimuleert creativiteit en oog-hand coördinatie.
Bestel nu en beleef de ultieme VIP ervaring!

Waar is LEGO Vliegveld VIP service 60102 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
364
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60102
lego insiders punten icoon
412
punten

Ga op reis met de LEGO® City vliegveld VIP service en geniet van alle luxe en comfort die bij een VIP-service hoort! Deze gave set bevat het ultieme privévliegtuig met een toegankelijk interieur en een draaibaar neuswiel, een elegante privé limousine met heerlijk ijs aan boord en een chic vliegveld-servicevoertuig. En dat is nog niet alles, want er zijn ook nog extra accessoire-elementen inbegrepen, zoals een laptop, glas, croissant, ijsje en een walkie-talkie.

Je kunt met de privé limousine rondrijden en ervoor zorgen dat de zakenvrouw in stijl bij haar privévliegtuig aankomt. De vier minifiguren maken deze set compleet: een zakenvrouw, een piloot, een limousine-chauffeur en een vliegveldmedewerker. Deze set biedt passende bouwuitdagingen voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Het privévliegtuig heeft een hoogte van ongeveer 12 cm, een lengte van 31 cm en een breedte van 33 cm. De limousine is ongeveer 4 cm hoog, 21 cm lang en 4 cm breed. Het vliegveld-servicevoertuig is ongeveer 4 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed.

Maak alles gereed voor de start en vlieg in stijl met de LEGO City vliegveld VIP service! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen en spelen. Met deze set kunnen ze hun eigen reisverhalen bedenken en beleven. Door de combinatie van bouwen en spelen worden de oog-hand coördinatie en creativiteit gestimuleerd.

Zoek je nog een leuke activiteit voor op een regenachtige dag? Dan is deze LEGO set een geweldige optie. Je kunt alleen bouwen of samen met vrienden en familie, en daarna spelen en fantaseren over je eigen avonturen. Door de verschillende accessoires en minifiguren kan je telkens weer andere situaties bedenken en beleven.

Kortom, deze LEGO City vliegveld VIP service is een geweldige set voor iedereen die van bouwen, spelen en reizen houdt. Het is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook nog eens de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden. Voeg deze set toe aan je LEGO collectie en ontdek nieuwe avonturen en uitdagingen. Bestel nu en beleef de ultieme VIP ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (24-05-2023) € 42.95 (24-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60149

4x4 met catamaran

foto van lego set60438

Zeilboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.