Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vliegveld luchtvaartshow 60103

Maak je eigen LEGO® City luchtvaartshow met set 60103! Deze set bevat een hangar, een propellervliegtuig, 2 straaljagers, een vliegveld-servicevoertuig en een gereedschapswagen.
Bijtanken gebeurt met een brandstofton en uitrolbare slang.
Inclusief 6 minifiguren.
Perfect voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel nu en beleef avonturen in de luchtvaart!

Waar is LEGO Vliegveld luchtvaartshow 60103 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
670
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60103
lego insiders punten icoon
675
punten

Welkom op de LEGO® City luchtvaartshow! Liefhebbers van luchtvaart, jong en oud, verzamel je! Deze supercoole set geeft je de kans om je eigen luchtvaartshow te organiseren op het LEGO® City vliegveld. De set bevat een hangar met plaats voor een vliegtuig, 2 straaljagers met cockpits die open kunnen, een klassiek propellervliegtuig, een vliegveld-servicevoertuig, een brandstofton met uitrolbare slang en een werkplaatswagentje met gereedschapsrek. Maar dat is niet alles, deze set komt ook met 6 minifiguren!

Word de koning(in) van de luchtvaart, met jouw eigen vliegshow! Richten, mikken, vuren - maak de stunt waar je altijd al van hebt gedroomd. Laat de propeller van het klassiek propellervliegtuig draaien, zet je schrap en stuur het de lucht in! Laat het vliegtuig klimmen, duiken en maak loopings! Stuur de 2 straaljagers van beide kanten de lucht in, ze zijn klaar voor actie!

Maar wees niet bang, alle vliegtuigen worden bijgetankt door het vliegveld-servicevoertuig, zodat ze altijd klaar staan voor de volgende ronde stunts. De brandstofton heeft een uitrolbare slang, om net als in het echt de tanks van de vliegtuigen te vullen. Een goede vliegshow komt niet uit de lucht vallen, het onderhoud moet perfect worden uitgevoerd. De hangaar biedt voldoende ruimte om de vliegtuigen te parkeren, en het werkplaatswagentje met gereedschapsrek is onmisbaar voor reparaties.

De set bestaat uit een mannelijke en vrouwelijke straaljagerpiloot, mannelijke en vrouwelijke stuntpiloot, monteur en een vliegveld-medewerker. Met het gereedschapsrek kun je het werkplaatswagentje inrichten voor elke taak, en de walkie-talkie zorgt voor contact tussen de vliegers en het personeel op de grond.

Deze LEGO® City vliegveld luchtvaartshow biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 5 jaar en ouder. De hangaar is ca. 13 cm hoog, 19 cm breed en 25 cm diep. Het propellervliegtuig is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang, en 16 cm breed. Straalvliegtuig 1 is ca. 7 cm hoog, 25 cm lang, en 21 cm breed. Straalvliegtuig 2 is ca. 9 cm hoog, 26 cm lang, en 18 cm breed. Het vliegveld-servicevoertuig is ca. 4 cm hoog, 6 cm lang, en 3 cm breed en de gereedschapswagen is ca. 4 cm hoog en 3 cm lang.

Ga op avontuur met jouw eigen LEGO® City vliegveld luchtvaartshow! Dit is de ultieme set voor vliegeniers, stunters en avonturiers. Ben jij de piloot die deze vliegtuigen laat vliegen? Bestel de set vandaag nog en ontdek de magie van de luchtvaart!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (24-05-2023) € 69.95 (24-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60111

Brandweer hulpvoertuig

foto van lego set60266

Oceaan Onderzoekschip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.