Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vliegveld passagiersterminal 60104

De LEGO set 60104 is een Vliegveld Passagiersterminal set waarin je een eigen vliegveld kunt bouwen.
De set bevat een terminal, een verkeerstoren, een passagiersvliegtuig, een bagage-aanhangwagen, een brandstof-aanhangwagen, een mobiele trap en een vliegveld-servicevoertuig.
Met deze set kun je je eigen vliegavonturen beleven.
Bestel de Vliegveld Passagiersterminal set vandaag nog en ervaar de sensatie van vliegen!

Waar is LEGO Vliegveld passagiersterminal 60104 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 89.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
694
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60104
lego insiders punten icoon
825
punten

Stap aan boord van de LEGO® City luchtvaartmaatschappij en vlieg naar je vakantie-adres! Met de Vliegveld Passagiersterminal set beleef je een geweldige reiservaring. De set bevat een voorgevel van een terminal, met een verkeerstoren en een realistische bagage transportband. Bovendien is er een draaideur en een veiligheidscontrole, zodat je veilig kunt vliegen. En dat is nog niet alles, want de set bevat ook een passagiersvliegtuig met een deur die open kan, een galley (keuken), wc, bagage-aanhangwagen, brandstof-aanhangwagen, mobiele trap en een vliegveld-servicevoertuig. En laten we de zes minifiguren niet vergeten die de set compleet maken!

Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je passagiers veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen. Het passagiersvliegtuig heeft een beweegbare deur, een galley en toilet, zodat je passagiers niks tekort komen tijdens de reis. Het grondpersoneel staat klaar om het vliegtuig te prepareren voor vertrek en het voltanken van het vliegtuig gaat in een handomdraai. Dankzij de mobiele trap kunnen passagiers snel en gemakkelijk instappen, waarna de deur van het vliegtuig sluit en het vertrekken kan beginnen!

Met de Vliegveld Passagiersterminal set kun je een eigen vliegveld bouwen en stap voor stap je eigen vliegavonturen beleven. De set biedt genoeg uitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het terminal gebouwsegment met verkeerstoren is ca. 28 cm hoog, 31 cm breed en 12 cm lang, het vliegtuig is ca. 19 cm hoog, 47 cm lang en 50 cm breed en het servicevoertuig is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed. De bagage-aanhangwagen is ca. 9 cm lang en 3 cm breed. De brandstof-aanhangwagen is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 3 cm breed, en de mobiele trap is ca. 6 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed.

Met deze set kunnen jongeren en volwassenen hun eigen vliegreis bouwen en beleven. De set is perfect om cadeau te geven aan liefhebbers van LEGO® of vliegen en overtuigt zelfs de meest kritische fans met zijn realistische details. Ga aan de slag, bouw je eigen vliegveld en maak je klaar voor een fantastische reis met de Vliegveld Passagiersterminal! En zoals altijd bij LEGO®, is alles mogelijk. Bouw je eigen avonturen en laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige set. Bestel de Vliegveld Passagiersterminal set vandaag nog en ervaar de sensatie van vliegen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.95 (24-05-2023) € 89.95 (24-05-2023) € 89.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60190

Poolijsglider

foto van lego set60192

Poolijscrawler

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.