Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweer terreinwagen 60105

Met de LEGO City Brandweer Terreinwagen kunnen kinderen spannende brandweeravonturen beleven.
De set bevat een brandweerman, een uitgebrand gebouwsegment met beweegbare vlammen en accessoires zoals een brandblusser en cirkelzaag.
Deze compacte set is perfect om overal mee naartoe te nemen en stimuleert de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht en fijne motoriek.
Bestel nu en voeg deze stoere set toe aan jouw LEGO collectie!

Waar is LEGO Brandweer terreinwagen 60105 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
64
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60105
lego insiders punten icoon
45
punten

Beleef de spannendste avonturen als brandweerman met de LEGO City Brandweer Terreinwagen! Bij deze set krijg je een uitgebrand gebouwsegment met raam en een vlammenelement dat je kunt laten bewegen met een hendel. De brandblusser, cirkelzaag en de brandweerman minifiguur maken deze set helemaal compleet.

De brandweerman heeft alles bij zich wat hij nodig heeft om de brand te blussen en mensen te redden. In zijn stoere terreinwagen heeft hij opbergruimte voor de brandblusser en cirkelzaag. Zodra de brandweerman bij het uitgebrande gebouw aankomt, kan hij direct aan de slag. Beweeg de hendel om de vlammen te blussen en help de brandweerman om het gebouwsegment veilig te stellen.

Met deze coole LEGO set kan je jouw eigen brandweeravonturen beleven. Zorg ervoor dat de brand snel geblust wordt en voorkom dat het vuur zich verder verspreidt. De brandweer terreinwagen is 3 cm hoog, 6 cm lang en 5 cm breed en het gebouwfragment is 5 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep. Dit betekent dat deze set perfect is om overal mee naartoe te nemen en altijd en overal brandweeravonturen te kunnen beleven.

Met de LEGO City Brandweer Terreinwagen maak je jouw verzameling LEGO sets compleet. Verzamel alle sets uit de City serie en bouw jouw eigen stad. Laat je fantasie de vrije loop en bouw gebouwen, straten, voertuigen en nog veel meer.

Deze LEGO set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Het bouwen van de set is niet alleen leuk, maar bevordert ook de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht en fijne motoriek. Bovendien zorgt het spelen met deze set voor urenlang speelplezier.

Bestel nu de LEGO City Brandweer Terreinwagen en beleef de spannendste avonturen als brandweerman. Red mensen uit brandende gebouwen en blus de vlammen voordat het te laat is. Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ziet er ook nog eens stoer uit. Voeg hem snel toe aan jouw LEGO collectie en maak jouw stad compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.95 (24-05-2023) € 5.95 (24-05-2023) € 5.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60387

4x4 Terreinwagen avonturen

foto van lego set60191

Poolonderzoekersteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.