Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweer starterset 60106

Ga op avontuur met de LEGO City brandweer starterset! Red de dag met de brandweer-hovercraft en help de gewonde dokwerker.
Deze set biedt urenlang speelplezier en stimuleert samenwerking, communicatie en probleemoplossing.
Perfect cadeau voor jongeren en volwassenen.
Bestel nu en geniet van snelle verzending en gratis retournering.

Waar is LEGO Brandweer starterset 60106 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60106
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar om op avontuur te gaan? Ga dan aan de slag met de LEGO® City brandweer starterset en wordt een held op het land én op het water! Red de dag met deze fantastische startset met een brandweer-hovercraft, pier en accessoires. Met 4 unieke minifiguren, waaronder 2 stoere brandweermannen, een stoere brandweervrouw en een stoere dokwerker, is jouw team compleet en klaar voor actie.

Ga aan boord van de brandweer-hovercraft en vaar door elk obstakel heen met de draaiende propeller. Ontdek de pier, die is uitgerust met een motor en vlammenelement om je spel nog spannender te maken. Maar blijf alert, want er is een dokwerker gewond geraakt en jouw taak is om hem te redden. Stuur de duiker erop af en breng hem terug naar de kust in veiligheid.

De set wordt geleverd met coole accessoires, waaronder een moersleutel, brandblusser en reddingsboei. Jouw avonturen kunnen niet meer stuk met deze perfecte starterset. Bouw de brandweer-hovercraft, stuur de minifiguren erop af en geniet van urenlang speelplezier.

De LEGO® City brandweer starterset staat garant voor spannend rollenspel, samenwerking en plezier voor jongeren en volwassenen. De set is niet alleen leuk om te spelen, maar ook hartstikke leerzaam. Kinderen leren meer over de brandweer en hoe zij mensen in nood kunnen helpen. Daarnaast leren ze spelenderwijs over samenwerking, communicatie en probleemoplossing.

De brandweer-hovercraft is 4 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed, terwijl de pier 8 cm breed, 4 cm diep en 4 cm hoog is. Dit maakt de set het ideale cadeau voor jongeren en volwassenen. Of je nu een LEGO® City verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een spannend avontuur, deze brandweer starterset is perfect voor urenlang speelplezier.

Koop de LEGO® City brandweer starterset vandaag nog en ervaar de spanning van het redden van mensen in nood. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de leukste avonturen met deze geweldige set. Bestel nu en geniet van snelle verzending en gratis retournering.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (24-05-2023) € 7.95 (24-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60327

Paardentransportvoertuig

foto van lego set60249

Straatveegmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.