Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ladderwagen 60107

De LEGO® City brandweer ladderwagen is een geweldige set met een uitschuifbare ladder en een blusslang om vlammen te bestrijden.
Geschikt voor kinderen en volwassen LEGO® fans.
De set bevat 2 minifiguren en diverse accessoires.
Bestel vandaag nog en word de held van de dag!

Waar is LEGO Ladderwagen 60107 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
214
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60107
lego insiders punten icoon
150
punten

Wil jij de held van de dag zijn in LEGO® City? Dat kan met de brandweer ladderwagen! Deze wagen heeft een uitschuifbare ladder die 360 graden kan draaien en een blusslang met een speciale noppenschietfunctie om de vlammen omver te gooien. Zo ben je altijd in staat de grootste branden te bestrijden. In deze set vind je maar liefst 2 minifiguren: een brandweerman en een brandweervrouw. Samen vormen jullie het perfecte team om te zorgen dat LEGO® City altijd veilig is.

Met de brandweer ladderwagen ben je klaar voor elke uitdaging. De wagen is zo ontworpen dat je hiermee snel en effectief de branden kunt blussen. De uitschuifbare ladder zorgt ervoor dat je overal bij kunt en dankzij de slang met noppenschietfunctie kun je de vlammen snel doven. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij als brandweerman of -vrouw het hoofd altijd koel houdt. Jullie zijn de helden die zorgen dat alles veilig blijft in LEGO® City!

En wat ook zo leuk is aan deze set, is dat er diverse accessoires worden meegeleverd. Zo vind je in de doos onder andere een brandblusser, een schep, een cirkelzaag, waternoppen en een bijl. Hiermee zijn jij en je team nog beter voorbereid op alle uitdagingen die op jullie pad komen.

De ladderwagen is 8 cm hoog, 20 cm lang en 5 cm breed. Daarmee is hij precies goed qua formaat en past hij perfect in elke uitdagende situatie. Wat je ook tegenkomt onderweg, je kunt erop vertrouwen dat de brandweer ladderwagen van LEGO® City je nooit in de steek zal laten.

De brandweer ladderwagen is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar is bovendien goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en de fantasie van kinderen. Door te bouwen en te spelen leren ze hun creativiteit en hun zelfstandigheid te ontwikkelen. Bovendien is deze set ook voor volwassen LEGO® fans ontzettend leuk om te verzamelen en te bouwen.

De brandweer ladderwagen is eenvoudig te bestellen in onze webshop en wordt snel geleverd. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders, met deze set zit je altijd goed. Bouw samen met je favoriete minifiguren en neem het op tegen de grootste branden in LEGO® City!

Bestel de brandweer ladderwagen vandaag nog en wordt de held van de dag!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60175

Bergrivieroverval

foto van lego set60193

Poolluchttransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.