Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerkazerne 60110

"De LEGO® City Brandweerkazerne is een indrukwekkende set die kinderen en volwassenen de mogelijkheid biedt om hun eigen brandweerkazerne te bouwen en creatief te zijn.
Met drie modulaire segmenten, verschillende voertuigen en accessoires, is deze set een must-have voor fans van de brandweer en LEGO®.
Bestel nu en word een held in LEGO® City!"

Waar is LEGO Brandweerkazerne 60110 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
919
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60110
lego insiders punten icoon
520
punten

Met de LEGO® City's Brandweerkazerne komt de wereld van de brandweer tot leven! Deze indrukwekkende set heeft alles wat je nodig hebt om branden te bestrijden in de stad. De brandweerkazerne heeft niet alleen twee garages, maar ook een bemanningsverblijf met maar liefst drie verdiepingen. En het beste van alles? Het gebouw is opgebouwd uit drie modulaire segmenten die je op negen verschillende manieren kunt combineren. Zo kun je elke keer een nieuwe brandweerkazerne bouwen.

Natuurlijk ben je niet compleet zonder de juiste uitrusting. Daarom is deze set inclusief een auto van de commandant, een brandweerwagen met hoogwerker en een helikopter. Alle drie deze voertuigen zijn ontworpen om door moeilijk bereikbare plekken te rijden zodat de brand snel en effectief kan worden bestreden. Maar dat is nog niet alles. Deze set komt ook met maar liefst zes minifiguren, waaronder een brandweervrouw, een hotdogverkoper en zijn hond.

Je wilt natuurlijk het vuur zo snel mogelijk blussen en daarvoor heb je alles nodig wat je in de kazerne kan vinden. Glijd als een echte brandweerman omlaag langs de brandweerpaal en gebruik de speciale noppenschietende brandslang om het vuur te bestrijden. Maar vergeet de andere tools niet, zoals de bijl, zaag, en brandblusser. Koffie nodig om wakker te blijven? Geen probleem, de kazerne heeft zelfs een koffiemachine! En als het tijd is om te rusten, kun je een heerlijke kippenpoot eten bij de hotdogkraam.

Met de LEGO® City's Brandweerkazerne heb je alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de stad veilig blijft. Deze set is niet alleen perfect voor jongeren, maar ook voor volwassenen die graag willen spelen met deze iconische speelgoedset. Het is een geweldige manier om je eigen stad te bouwen en creatief te zijn met het bouwen van verschillende brandweerkazernes. En omdat deze set is opgebouwd uit drie modulaire segmenten, kun je deze blijven uitbreiden zodat je steeds weer een nieuwe uitdaging hebt!

Kortom, als je een fan bent van de brandweer, en van LEGO®, dan is deze set absoluut een must-have! Met alle voertuigen, minifiguren en accessoires is dit een set waar je eindeloos mee kunt spelen en bouwen. De enige limiet is je eigen verbeelding. Bestel nu en word een echte held van de LEGO® City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (24-05-2023) € 79.95 (24-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60303

City adventkalender

foto van lego set60240

Kajak avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.