Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerwagen 60112

De LEGO set 60112 is perfect voor avontuurlijke kinderen die graag brandweermannen en -vrouwen willen zijn. De set bestaat uit een brandweerwagen en een leegstaand huis met beweegbare deuren. De brandweerwagen heeft een draaibare ladder, een brandslang met waterelementen en andere accessoires. Met 3 minifiguren en verschillende accessoires kunnen kinderen hun eigen brandweerverhalen bedenken en eindeloos speelplezier beleven. De set kan ook gecombineerd worden met andere LEGO City sets. Bestel vandaag nog en geniet van uren speelplezier.

Waar is LEGO Brandweerwagen 60112 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
376
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60112
lego insiders punten icoon
325
punten

Op zoek naar avontuur en spanning? Stap dan in de LEGO® City brandweerwagen en ga op pad met deze geweldige speelset! Deze set bevat niet alleen een stoere brandweerwagen, maar ook een leegstaand huis met twee verdiepingen en beweegbare deuren. Zo wordt het redden van mensen en het blussen van vuur nog realistischer.

De brandweerwagen is uitgerust met een draaibare ladder, uitschuifbare steunvoeten en een speciale noppenschietende brandslang met waterelementen. Zo kun je de vlammen effectief bestrijden en de situatie onder controle houden. De ladder kan 360° draaien en de brandslang is voorzien van een handige noppenschietfunctie waarmee je de waterelementen op de vlammen kunt afvuren. Dankzij de kist met rookbeschermende uitrusting ben je bovendien goed beschermd tegen gevaarlijke rook.

De set bevat 3 minifiguren: een stoere brandweervrouw en twee dappere brandweermannen. Samen zorgen zij ervoor dat niemand in gevaar is en alles weer veilig wordt. Maar het bevat niet alleen minifiguren, ook accessoires zoals 2 sets vlammen, 2 hekken, een walkie-talkie, een zaag, een brandblusser en 6 waternoppen horen erbij.

De LEGO® City brandweerwagen is met zijn 7 cm hoog, 13 cm lang en 5 cm breed een flinke verschijning. De aanhanger is maar liefst 9 cm hoog, 24 cm lang en 4 cm breed. Het leegstaande huis is daarbij 16 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep en biedt meer dan genoeg gelegenheid voor spannende avonturen.

Met deze set beleef je eindeloos veel speelplezier en kun je jouw eigen brandweerverhalen verzinnen. Ook is deze set natuurlijk perfect te combineren met andere LEGO® City sets, zo creëer je jouw eigen stad waar ieder kind van droomt. Bestel hem vandaag nog en beleef uren speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (24-05-2023) € 39.95 (24-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60197

Passagierstrein

foto van lego set60412

4x4 brandweerauto met reddingsboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.