Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rallyauto 60113

De LEGO set 60113 is een spannende rallyauto met verstelbare achterspoiler en geblokte vlag.
De set bevat ook een racepiloot minifiguur en biedt eindeloze speelmogelijkheden.
De rallyauto is een geweldige aanvulling op je LEGO City collectie en zorgt voor avontuur en actie.
Koop deze set nu en beleef eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Rallyauto 60113 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
104
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60113
lego insiders punten icoon
75
punten

Ga op avontuur in LEGO® City en race naar de overwinning met deze spannende rallyauto! Met zijn verstelbare achterspoiler en zwart-wit geblokte vlag is deze auto klaar om de race te winnen. Deze set biedt eindeloze bouw- en speelmogelijkheden in LEGO City en neemt je mee op een wild avontuur vol adrenaline en actie.

De set bevat ook een stoere racepiloot minifiguur die er klaar voor is om achter het stuur van de rallyauto te kruipen en de strijd aan te gaan met zijn tegenstanders. Start de motor van de racewagen en neem het op tegen je vrienden in een geweldige race. Wie zal er als eerste over de finishlijn komen?

Met de geblokte finishvlag weet je wanneer de race ten einde is gekomen en wie er als eerst over de finishlijn komt! De rallyauto in deze set is 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed en heeft een verstelbare achterspoiler die je aan kunt passen aan de omstandigheden op de racebaan.

Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die gek zijn op auto's en avontuur. De rallyauto is een geweldige aanvulling op je LEGO City collectie en biedt talloze speelmogelijkheden. Ga op avontuur in de wereld van LEGO City en race naar de overwinning met deze geweldige rallyauto!

Koop nu deze onmisbare set en beleef eindeloos speelplezier met de verstelbare achterspoiler en zwart-wit geblokte vlag. Verzamel alle LEGO City sets en bouw je eigen stad vol avontuur en actie. Met LEGO City ben jij de held!

Keywords: LEGO, City, rallyauto, verstelbare achterspoiler, geblokte vlag, racepiloot minifiguur, racewagen, finishvlag, speelmogelijkheden, avontuur, adrenaline, actie.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60321

Brandweerteam

foto van lego set60412

4x4 brandweerauto met reddingsboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.