Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raceboot 60114

Stap aan boord van de LEGO® City Raceboot 60114 en domineer de wateren.
Deze snelle raceboot is gebouwd om te winnen, met een gestroomlijnde romp en krachtige motoren.
Daag je vrienden uit voor spannende races en bewijs wie de beste racer is.
De raceboot is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt, inclusief een racebootpiloot minifiguur.
Bouw, race en versla de concurrentie!

Waar is LEGO Raceboot 60114 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60114
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap aan boord van de snelste LEGO® City Raceboot en vaar naar de overwinning! Met zijn gestroomlijnde romp en krachtige motoren, is deze raceboot gebouwd om te winnen en te heersen over de golven van de wateren. Je hebt alles wat je nodig hebt om de concurrentie te verslaan, inclusief een racebootpiloot minifiguur en 2 boeien om de wedstrijdbaan te markeren.

Deze stoere set is perfect voor degenen die houden van snelheid, spanning en sensatie. Bouw de snelle raceboot met je vrienden en ontdek wie de beste racer is. Je kunt zelfs je eigen racetrack creëren en je vaardigheden tegen elkaar opnemen in spannende races.

De afneembare cockpitvoorruit geeft je de mogelijkheid om je racebootpiloot minifiguur in en uit te laten stappen, terwijl de grote motoren je helpen om snelheid te maken. De raceboot is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om de race te winnen, inclusief de essentiële reddingsboei om in geval van nood te helpen.

Race naar de overwinning met de LEGO® City Raceboot. De raceboot is 5 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed en is de perfecte aanvulling op je LEGO® City collectie. Voel de wind in je haren en het gevoel van overwinning in je hart terwijl je de concurrentie achterlaat in je stofwolk van zeespray.

Met de LEGO® City Raceboot 60114, ben jij de baas op het water en de koning van de racebaan. Als je op zoek bent naar een energieke en avontuurlijke bouwervaring, dan is deze set zeker iets voor jou. Dus waar wacht je nog op? Bouw, race en versla de concurrentie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60120

Vulkaan starterset

foto van lego set60202

Personenpakket - Buitenavonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.