Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 4 x 4 voertuig 60115

De LEGO set 60115 is een 4x4 voertuig waarmee je kunt deelnemen aan een spannende woestijnrace.
De set bevat een bestuurder en een monteur minifiguur, evenals accessoires zoals een gereedschapswagen en een pitvlag.
Met de afneembare reserveband en de mogelijkheid om de motor te bekijken, ben je altijd klaar voor elke race.
Deze set biedt urenlang speelplezier voor alle racefans.
Koop vandaag nog en beleef je eigen raceavonturen!

Waar is LEGO 4 x 4 voertuig 60115 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
176
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60115
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij de race van je dromen! Met de LEGO® City 4x4 voertuig ben jij klaar om over de woestijnen te scheuren en als eerste de finish te bereiken. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je auto op topniveau te krijgen, zodat je de race kunt winnen.

Kijk onder de motorkap van je 4x4 voertuig en controleer of alles in orde is. Heb je genoeg brandstof? Zijn je banden op de juiste spanning? Met de afneembare reserveband en de gereedschapswagen ben je altijd klaar voor elke situatie. En als je een pitstop maakt om bij te tanken, staat de Octan pitvlag al voor je klaar.

Ben je klaar om de race te winnen? De 4x4 voertuig heeft deuren die open kunnen en een afneembare reserveband. Hierdoor kun je gemakkelijk bij de motor en ben je altijd voorbereid op het onverwachte. En als je over de finishlijn racet, kun je genieten van de sensatie van de overwinning.

De set bevat ook 2 minifiguren, een bestuurder en een monteur. De bestuurder weet alles van racen en zal elke uitdaging aangaan om te winnen. De monteur is er om te helpen en heeft alle gereedschappen bij de hand om eventuele problemen op te lossen.

De accessoires in de set zijn perfect om het verhaal compleet te maken en zorgen voor extra spelplezier. Zo kun je bijvoorbeeld de zandbanken verkennen en op zoek gaan naar een schorpioen. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk jouw eigen raceavonturen.

De LEGO® City 4x4 voertuig is 8 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed. De gereedschapswagen is 5 cm hoog, 5 cm lang en 2 cm breed. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen raceavonturen te beleven. Met deze set kun jij laten zien dat je de beste coureur bent die er is!

Doe mee aan de grote woestijnrace en domineer de competitie met deze krachtige 4x4 voertuig set van LEGO® City. Deze set is perfect voor jong en oud en biedt urenlang speelplezier voor iedereen. Bestel de set vandaag nog en laat het racen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60065

ATV patrouillevoertuig

foto van lego set60150

Pizza bestelwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.