Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ambulancevliegtuig 60116

Met LEGO set 60116, het ambulancevliegtuig, kun je spannende reddingsmissies uitvoeren in LEGO City.
Help de piloot, dokter en motorcoureur om levens te redden.
Het vliegtuig vliegt snel naar de gewonde motorcoureur en de dokter geeft medische zorg.
Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook leerzaam en bevordert jouw ruimtelijk inzicht en bouwvaardigheden.
Bestel nu en beleef jouw eigen LEGO avontuur.

Waar is LEGO Ambulancevliegtuig 60116 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
183
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60116
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in LEGO® City, waar niets onmogelijk is! Heb jij zin in een spannende reddingsmissie en wil jij de held zijn van de stad? Dan is het ambulancevliegtuig de perfecte set voor jou!

Help de piloot, de dokter en de motorcoureur bij hun missie om levens te redden! Met het ambulancevliegtuig vlieg jij razendsnel naar de plek des onheils. De propellers van het vliegtuig draaien zo snel dat je lichtelijk duizelig wordt. Voordat je het weet ben je bij de gewonde motorcoureur en laad jij hem in de brancard.

Maar hier houdt het avontuur niet op. Terwijl jij met het ambulancevliegtuig naar het ziekenhuis vliegt, moet de dokter ervoor zorgen dat de motorcoureur er weer snel bovenop komt. Met een injectiespuit en de juiste medische zorg weet jij als dokter precies wat je moet doen om de gewonde coureur weer te genezen.

Ben jij klaar om alle uitdagingen aan te gaan en de held van LEGO® City te worden? Ga dan snel aan de slag met de ambulancevliegtuig set. Met deze set beleef jij eindeloos speelplezier en wordt spelen met LEGO® nog leuker dan het al was.

Bovendien is deze LEGO® set niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens heel leerzaam. Zo ontwikkel jij bijvoorbeeld jouw ruimtelijk inzicht en bouwvaardigheden. Daarnaast stimuleert spelen met LEGO® ook de creativiteit en het oplossend vermogen.

De set bestaat uit het ambulancevliegtuig, een motor en drie minifiguren: een stoere piloot, een slimme dokter en een gewonde motorcoureur. Het ambulancevliegtuig is 11 cm hoog, 22 cm lang en 27 cm breed, en de motor is 4 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed. Hierdoor is deze set niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens mooi om neer te zetten.

Kortom, ben jij op zoek naar avontuur en wil jij de held van LEGO® City worden? Dan is de ambulancevliegtuig set echt iets voor jou! Bestel nu en ga op pad met jouw eigen LEGO® avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60082

Strandbuggy

foto van lego set60403

Ambulance en snowboarder

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.