Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Busje & caravan 60117

Ga in stijl op vakantie met LEGO® City Busje & Caravan! Het pakket bevat een bestelwagen, een caravan en handige extra's zoals een barbecue en een koffiezetapparaat.
Met beweegbare deuren, een keukentje en een bed is comfort gegarandeerd.
Bestel vandaag nog en maak jouw LEGO® kampeerervaring compleet!

Waar is LEGO Busje & caravan 60117 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
250
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60117
lego insiders punten icoon
130
punten

Zin in een heerlijke vakantie? Ga dan voor het LEGO® City Busje & Caravan pakket en rijd in stijl naar de camping! Dit pakket is jouw ideale vakantiegezel en zorgt ervoor dat jouw kampeeravontuur tot in de puntjes is geregeld. Neem alles mee wat je nodig hebt voor een gezellige tijd op de camping, zoals een barbecue, eten en drinken en niet te vergeten het bot van de hond. Laad alles in de bestelwagen en trek de caravan erachteraan. Zo ben je klaar voor de reis van je leven!

Met het LEGO® City Busje & Caravan pakket heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldige kampeervakantie. Het pakket wordt geleverd met twee minifiguren, een mannelijke en een vrouwelijke kampeerder, en een hond. Zo is jouw vakantiegezelschap compleet! De bestelwagen heeft beweegbare deuren en je kunt de caravan er gemakkelijk aan bevestigen en loskoppelen. De caravan beschikt over een keukentje en een bed, zodat je altijd comfortabel kunt slapen en koken, waar je ook bent.

Maak je vakantie compleet met het LEGO® City Busje & Caravan pakket. Haak de caravan vast en rijdt ermee naar de camping waar je vakantie kan beginnen! Het pakket wordt geleverd met handige extra's, zoals een barbecue, twee worstjes, een bot, twee bekers en een koffiezetapparaat. Zo geniet je altijd van heerlijk eten en drinken tijdens je kampeervakantie. De bestelwagen is 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed, terwijl de caravan 6 cm hoog, 13 cm lang en 5 cm breed is.

Kamperen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk met het LEGO® City Busje & Caravan pakket. Het is het perfecte cadeau voor jongeren en volwassenen die van LEGO® houden en hun vakanties nog leuker willen maken. Bestel het pakket vandaag nog en beleef jouw droomvakantie in LEGO® City! Vergeet niet om dit pakket te combineren met andere LEGO® City kampeersets voor de optimale kampeerervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (24-05-2023) € 19.95 (24-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60306

Winkelstraat

foto van lego set60403

Ambulance en snowboarder

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.