Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vuilniswagen 60118

Deze LEGO set (60118) bevat een vuilniswagen waarmee je containers kunt legen en je stad schoon kunt houden.
De set is inclusief lift, kantelende container, bezem en accessoires.
Daarnaast krijg je twee minifiguren bij de set.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Keywords: LEGO set 60118, vuilniswagen, containers legen, stad schoonhouden, minifiguren, accessoires, geschikt vanaf 5 jaar.
Bestel nu!

Waar is LEGO Vuilniswagen 60118 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
248
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60118
lego insiders punten icoon
150
punten

Hou jij ook zo van een schone stad? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de LEGO® City vuilniswagen! Met deze must-have set maak je containers eenvoudig leeg en hou jij jouw stad brandschoon. Deze set bevat alles wat je nodig hebt: een lift voor het optillen van de containers, een container die kan kantelen om het deksel te openen en te legen, een bezem en andere handige accessoires. En als kers op de taart krijg je er ook nog eens twee minifiguren bij: een bestuurder en een helper!

Met deze LEGO® set maak jij het verschil in jouw stad en zorg je ervoor dat alles er weer spic en span uitziet. Til eenvoudig de container op met de lift op de vuilniswagen en kiep hem om hem leeg te maken. Is er iets gemorst? Geen probleem! Gebruik de bezem en schep om het afval bij elkaar te vegen en zet de container weer netjes terug. En als je klaar bent, kun je genieten van de vele accessoires die bij deze set worden geleverd, zoals 2 vissen, een banaan, een glas, 5 noppen en meer!

Met deze set kun je zelf alles regelen en bepalen. Zorg dat alle containers leeg zijn voordat je doorgaat naar de volgende, of neem alle containers in één keer mee. En als je klaar bent, breng je de LEGO® vuilniswagen terug naar zijn plek en ben je helemaal klaar om de stad schoon te houden!

De LEGO® City vuilniswagen is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens hartstikke leerzaam. Kinderen leren op een speelse manier hoe belangrijk het is om de stad schoon te houden. En wie weet, wie weet willen ze later wel vuilnisman of -vrouw worden!

Maak jouw LEGO® City collectie compleet met deze geweldige vuilniswagen set. De vuilniswagen is 8 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed. Perfect voor alle LEGO® fans vanaf 5 jaar oud. Bestel de set nu en zorg ervoor dat jouw stad er altijd netjes uitziet!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60313

Ruimtereis pretwagen

foto van lego set60275

Politiehelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.