Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Veerpont 60119

Lego set 60119 is de Veerpont uit de LEGO City collectie.
Het bevat een veerpont met beweegbare hekken en een brug boven het dek.
De set bevat ook een auto, een zakenvrouw en een veerpontkapitein minifiguur.
Kinderen van 6-12 jaar kunnen de veerpont laten varen en de auto op en van de pont laten rijden.
Deze stevig gebouwde set stimuleert de creativiteit en het probleemoplossende vermogen van kinderen.
Voeg deze set toe aan jouw LEGO City collectie en hou het verkeer in beweging!

Waar is LEGO Veerpont 60119 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60119
lego insiders punten icoon
195
punten

Met de LEGO® City set Veerpont hou je het verkeer in beweging! Dit fantastische setje biedt eindeloos bouw- en speelplezier voor jong en oud. De veerpont heeft beweegbare hekken, een brug boven het dek waar de kapitein de boot kan besturen en heeft plaats voor een auto. Bovendien bevat deze set twee minifiguren: een zakenvrouw en een veerpontkapitein.

Met deze set kun je de veerpont over de rivier laten varen en de auto op en van de pont laten rijden. Het hek kan worden geopend zodat de auto gemakkelijk kan worden ingeladen. Ook is er plaats voor twee brandblussers en andere accessoires zoals een mok en een telefoon.

De veerpont is ontworpen met oog voor detail. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook nog eens stevig gebouwd. De veerpont is 16 centimeter hoog, 34 centimeter lang en 13 centimeter breed. De auto die wordt meegeleverd is 4 centimeter hoog, 10 centimeter lang en 4 centimeter breed.

De set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en de combinatie van bouwen en spelen spreekt jong en oud aan. Het is een leuke manier om kinderen te leren over constructie en techniek en het stimuleert het creatieve en probleemoplossende vermogen. LEGO is al jarenlang een begrip en de kwaliteit en duurzaamheid van de stenen maken het een ideaal cadeau voor zowel verjaardagen als voor de feestdagen.

Kortom, deze set is een aanrader voor iedereen die van bouwen en spelen houdt. Het biedt genoeg uitdagingen en mogelijkheden om de fantasie van jong en oud te prikkelen en daagt uit om steeds weer nieuwe creaties te bouwen. Voeg deze Veerpont set toe aan jouw LEGO® City collectie en hou het verkeer in beweging!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (24-05-2023) € 26.95 (24-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60248

Brandweerhelikopter reddingsoperatie

foto van lego set60127

Gevangeniseiland starterset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.