Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vulkaan starterset 60120

Maak kennis met de LEGO City vulkaan starterset (60120) met een uitbarstende vulkaan en een terreinwagen.
Ontdek verborgen kristallen en mineralen met een metaaldetector en open een rotsblok om een geheim kristal te onthullen.
Inclusief vier minifiguren.
Bestel deze set vandaag nog en begin je avontuur!

Waar is LEGO Vulkaan starterset 60120 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
83
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60120
lego insiders punten icoon
75
punten

Betreed het avontuurlijke vulkanenonderzoek met de LEGO® City vulkaan starterset! Ontdek de geheimen van de vulkanen en zet je onderzoek voort met de uitbarstende vulkaan, de terreinwagen met walkie-talkie, metaaldetector, camera en ketting, een rotsblok dat kan worden geopend, met een verborgen kristal. Verken het onbekende met de 4 meegeleverde minifiguren: een vulkaan-onderzoeker, een vrouwelijke en mannelijke medewerker en een vrouwelijke vulkanoloog.

De vulkaan is een spectaculaire aanvulling op je collectie, met een speciale uitbarst-functie. Bekijk de uitbarsting en onderzoek vervolgens de rotsblokken. Gebruik de terreinwagen om naar de volgende locatie te rijden, met je walkie-talkie in de hand en je metaaldetector klaar voor actie!

De ketting van de terreinwagen kan worden gebruikt om rotsblokken te slepen en deze te onderzoeken op mineralen en andere waardevolle vondsten. Gebruik het houweel om het rotsblok open te breken en onthul het verborgen kristal. Vergeet niet om het hele proces vast te leggen met de meegeleverde camera!

De set wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder helmen en een honkbalpet, om ervoor te zorgen dat je onderzoek veilig en stijlvol verloopt. De vulkaan is ongeveer 3 cm hoog, 3 cm breed en 5 cm diep en de terreinwagen is ongeveer 7 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed.

Begin meteen met het ontdekken van vulkanen en hun wonderen met deze spannende LEGO® City vulkaan starterset! Verken de mysteries van de ondergrondse wereld en ontdek schatten en mineralen waarvan je nooit had gedacht dat ze bestonden. Krijg een gevoel van avontuur en verkenning met deze set! Bestel vandaag nog en begin je bouwavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60078

Space Shuttle Hulpvoertuig

foto van lego set60114

Raceboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.