Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vulkaan onderzoekstruck 60121

Ga mee op expeditie met de LEGO set 60121 Vulkaan Onderzoekstruck! Ontdek de geheimen van vulkanen met de stoere truck, inclusief beweegbare boor en verborgen kristal.
Deze set bevat accessoires zoals walkie-talkies en drilboren en is geschikt voor jong en oud.
Verzamel deze set of geef het cadeau voor urenlang speelplezier.
Koop nu en start jouw avontuur!

Waar is LEGO Vulkaan onderzoekstruck 60121 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
175
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60121
lego insiders punten icoon
150
punten

Op zoek naar een nieuw avontuur? Ga dan mee op expeditie met onze vulkaan onderzoekstruck! Stap aan boord van de truck en ontdek samen met onze onderzoekers de geheimen van de vulkanen. Deze stoere truck heeft grote terreinbanden, een sterke voorbumper-beugel, een boor om rotsblokken mee te openen, een hijshaak en een achterbak met plaats voor een rotsblok. Oh, en natuurlijk niet te vergeten: een rotsblok met een zeldzaam kristal, verstopt binnenin!

Onze set is inclusief twee gedetailleerde minifiguren: een vulkaan-onderzoeker en een vulkaanexpeditie medewerker. Samen gaan ze op zoek naar nieuwe ontdekkingen en spannende uitdagingen. De onderzoekstruck is speciaal ontworpen om te rijden op ruw terrein en kan gemakkelijk grote rotsblokken aan. Met de beweegbare boor achterop de truck kan het team door elk obstakel heen boren. En verrassing! Het rotsblok kan worden geopend en heeft een verborgen kristal binnenin.

Maar dat is nog niet alles! Onze set bevat ook accessoires zoals walkie-talkies, drilboren, een metaaldetector, en zelfs een hijshaak om het rotsblok omhoog te takelen. En de hoofddeksel accessoires, een helm en een honkbalpet, maken deze set helemaal af.

De vulkaan onderzoekstruck is ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed en geschikt voor jong en oud. Verken met je kinderen nieuwe werelden en beleef samen de grootste avonturen. Onze set is niet alleen fantastisch om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. Het is het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar.

Koop nu onze vulkaan onderzoekstruck set en ga op avontuur naar nieuwe, spannende plaatsen. Leer alles over vulkanen en ontdek de magie van deze krachtige natuurverschijnselen. Start je reis door deze set te bouwen en stap in de wereld van de vulkanen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (24-05-2023) € 15.95 (24-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60247

Bosbrand

foto van lego set60397

Monstertruckrace

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.