Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vulkaan crawler 60122

Ontdek de spannende wereld van vulkanen met LEGO set 60122 Vulkaan Crawler! Deze stoere crawler met brede rupsbanden en een draaibare drilboor-arm helpt je rotsblokken open te breken en verborgen schatten te ontdekken.
Inclusief drie minifiguren.
Bestel nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Vulkaan crawler 60122 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
324
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60122
lego insiders punten icoon
225
punten

Ontdek de spannende en gevaarlijke wereld van vulkanen met de LEGO set 60122 Vulkaan Crawler! Deze veelzijdige en stoere crawler heeft brede rupsbanden waarmee hij elk terrein aan kan en een grote, draaibare drilboor-arm die op en neer kan bewegen. Hiermee breek je gemakkelijk rotsblokken open en ontdek je de verborgen schatten die in de vulkaan verscholen liggen. Inclusief drie minifiguren die je helpen bij het onderzoeken van de vulkaan.

De vrouwelijke bestuurder en mannelijke vulkaan-onderzoeker gaan samen met hun medewerker op pad om nieuwe vulkaan-geheimen te ontdekken. Met de Vulkaan Crawler, het terreinvoertuig en het rek voor rotsblokken zijn ze voorbereid op elke uitdaging. De vulkaan crawler heeft brede, beweegbare rupsbanden waarmee hij makkelijk door ruig terrein kan rijden. Aan de achterzijde heeft hij een grote, uitschuifbare boorhamer die kan draaien op zijn bodemplaat, hiermee kan je rotsblokken openbreken om de verborgen schatten te ontdekken. Gebruik het terreinvoertuig met sleepketting om de rotsblokken te verplaatsen naar de plek waar je ze wilt openbreken.

Met de Vulkaan Crawler kan je gemakkelijk de drilboor laten neerkomen op een rotsblok en deze openbreken met het houweel. Wie weet ontdek je wel een zeldzaam kristal-element! In de set zijn ook accessoires zoals een schep en houweel inbegrepen. Bovendien kan je de minifiguren verschillende helmen en zelfs een honkbalpet geven om ze er stoer uit te laten zien terwijl ze op zoek zijn naar vulkaan-geheimen.

De Vulkaan Crawler is ca. 11 cm hoog, 19 cm lang en 11 cm breed en het rotsblok-rek is ca. 4 cm breed, 4 cm diep en 1 cm hoog. Het terreinwagen is ca. 3 cm hoog, 5 cm lang en 4 cm breed. Dit maakt het een perfect cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die van avontuur houden en graag op zoek gaan naar verborgen schatten.

Bestel deze stoere LEGO set vandaag nog en ga op avontuur in de gevaarlijke maar spannende wereld van vulkanen. Krijg de set snel geleverd en geniet van de vele uren die je zal doorbrengen met het ontdekken van de vulkaan-geheimen met de drie stoere minifiguren. Vergeet niet om tijdens het spelen alle avonturen vast te leggen op Instagram en gebruik de hashtags #LEGOvulkanen #VulkaanCrawler voor kans op een leuke prijs!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (24-05-2023) € 23.95 (24-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60077

Ruimtevaart Starter Set

foto van lego set60188

Mijnbouwexpertlocatie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.