Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vulkaan onderzoeksbasis 60124

De LEGO set 60124 Vulkaan Onderzoeksbasis is perfect voor avonturiers die houden van ontdekkingen.
Met een indrukwekkende vulkaan, graafmachines, een mobiel controlecentrum en een drone kan je de mysteries van vulkanen ontrafelen.
Verzamel kristallen, open rotsblokken en begeleid de avonturiers tijdens hun zoektocht.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en heeft een garantie van 2 jaar.
Bestel nu online en ontdek de spannende wereld van vulkanen!

Waar is LEGO Vulkaan onderzoeksbasis 60124 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 89.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
824
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60124
lego insiders punten icoon
825
punten

Ontdek de fascinerende wereld van vulkanen met de nieuwe LEGO set 60124 Vulkaan Onderzoeksbasis! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om grote ontdekkingen te doen en de mysteries achter vulkanen te ontrafelen. Met onder andere een indrukwekkende vulkaan met 'uitbarst'-functie, een mobiel controlecentrum, een laboratorium en grote graafmachines beleef je een avontuurlijke speelervaring.

De vulkaan met 'uitbarst'-functie zorgt voor extra speelplezier. Met behulp van de hefboom kan je de vulkaan laten uitbarsten en worden 'lava' rotsblokken met kristallen zichtbaar. Gebruik de graafmachine om de rotsblokken open te breken en de kristallen te verzamelen. Misschien ontdek je wel een spectaculaire edelsteen!

De set bevat zes minifiguren: een vrouwelijke wetenschapper, een wetenschapper met hittebestendig pak, twee avonturiers en twee medewerkers. Samen gaan ze op avontuur en ontdekken ze nieuwe unieke elementen van de natuur.

Het mobiele controlecentrum is een belangrijk onderdeel van de set. Het heeft een afneembare vrachtwagen-cabine met ruimte achterin voor rotsblokken. De wielen van de vrachtwagen kunnen draaien en het zijpaneel kan geopend worden zodat je de commandocentrale kan zien. Hier kan je de avonturiers begeleiden tijdens hun zoektocht naar vulkanen.

De graafmachine is voorzien van een uitschuifbare breekhamer-arm zodat je de rotsblokken gemakkelijk kan openen. Dit voertuig heeft daarnaast een stoere uitstraling die kinderen zal aanspreken.

Met de kiepwagen kan je de gevonden kristallen veilig vervoeren. De wielen van deze wagen kunnen draaien en met behulp van de hendel kan je het laadgedeelte omhoog en omlaag bewegen.

De drone is voorzien van draaiende rotors en stelt spelers in staat om de omgeving van bovenaf te verkennen. Zie de vulkaan vanuit een nieuw perspectief en breng nieuwe terreinen in kaart.

De set wordt geleverd met diverse stukken gereedschap en accessoires zoals 4 rotsblokken, 4 kristal-elementen, een schep, houweel, walkie-talkie, camera, breekijzer, boor en metaaldetector. De avonturiers hebben ook toffe accessoires zoals helmen, een honkbalpet, avonturiershoed en een 'hittebestendige' helm.

Met deze set kunnen kinderen en volwassenen hun eigen avontuurlijke verhalen verzinnen. Je kunt je fantasie de vrije loop laten gaan en de mysteries van vulkanen ontdekken. De vulkaan onderzoeksbasis set is een perfect geschenk voor LEGO-liefhebbers die houden van avontuur en ontdekking.

De vulkaan onderzoeksbasis set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en komt met een garantie van 2 jaar. Bestel nu deze set online en duik in de spannende wereld van vulkanen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.95 (24-05-2023) € 89.95 (24-05-2023) € 89.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60271

Marktplein

foto van lego set60105

Brandweer terreinwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.