Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vulkaan zware vrachthelikopter 60125

Beleef het avontuur van je leven met LEGO set 60125: Vulkaan zware vrachthelikopter! Deze set bevat een indrukwekkende vrachthelikopter met 8 minifiguren en diverse accessoires.
Ontdek de vulkaan, activeer de 'uitbarst'-functie en vervoer de mobiele rotsblokkenkraker en het laboratorium.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.
Koop deze set vandaag nog voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Vulkaan zware vrachthelikopter 60125 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1277
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
60125
lego insiders punten icoon
1050
punten

Beleef het avontuur van je leven met de LEGO set 60125: Vulkaan zware vrachthelikopter! Samen met het onderzoeksteam van avonturiers en wetenschappers ga jij op expeditie naar de vulkaan. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een spannend avontuur beleven, inclusief 8 minifiguren!

De zware vrachthelikopter is een indrukwekkend voertuig met 2 sets rotors die kunnen draaien, een achterklep die open kan en een kraan met hijshaak die op en neer kan bewegen. Je kunt er van alles mee vervoeren, zoals de mobiele rotsblokkenkraker, het mobiele laboratorium en de heflift. En dat is nog lang niet alles!

Wanneer je bij de vulkaan aankomt, kun je met de hendel de "uitbarst"-functie activeren en de lava-rotsblokken laten vallen! Met de mobiele rotsblokkenkraker kun je vervolgens een rotsblok openmaken om de kristallen binnenin te bekijken. Maar pas op voor de heetste en gevaarlijkste plekken - daarvoor heeft het team hittebestendige helmen.

Je kunt alles meenemen in de zware vrachthelikopter! Met de kraan kun je het mobiele laboratorium en andere apparatuur optillen en verplaatsen. De kiepwagen heeft ook nog eens opbergruimte achterin. En met de heflift kun jij rotsblokken en kratten vasthouden en alles vervoeren.

De LEGO set 60125 bevat maar liefst 8 minifiguren, waaronder een vrouwelijke vulkaan-onderzoeker, vrouwelijke wetenschapper, vrouwelijke medewerker, 2 vulkaan-avonturiers, mannelijke medewerker, piloot en een wetenschapper in een hittebestendig pak. Het team is compleet en klaar om op expeditie te gaan!

De zware vrachthelikopter is ca. 17 cm hoog, 47 cm lang en 26 cm breed. De vulkaan is ca. 13 cm hoog, 20 cm breed en 9 cm diep. Het mobiele laboratorium is ca. 9 cm hoog, 13 cm breed en 9 cm diep. De mobiele rotsblokkenkraker is ca. 9 cm hoog, 13 cm breed en 9 cm diep. De heflift is ca. 7 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. De kiepwagen is ca. 7 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed.

Tijdens het avontuur kun jij gebruik maken van accessoires als 4 rotsblokken, camera, walkie-talkie, schep, houweel, breekhamer, metaaldetector en een krat. Met de verschillende hoofddeksel accessoires (zoals 4 helmen, helm met koptelefoon, avonturiershoed, pilotenhelm en een 'hittebestendige' helm) ben jij goed voorbereid op elke situatie.

Het is belangrijk om te weten dat LEGO sets urenlang speelplezier garanderen. De 60125 Vulkaan zware vrachthelikopter is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen. Koop deze set vandaag nog en ga op een avontuur dat je nooit meer zult vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60208

Luchtpolitie parachute-arrestatie

foto van lego set60396

Aangepaste racewagens

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.