Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Band ontsnapping 60126

De LEGO set 60126, genaamd "Band Ontsnapping", biedt eindeloos speelplezier met de politiewaterscooter en bevat handboeien en een politieagent minifiguur.
Deze set is perfect voor avontuurlijke LEGO fans en is een geweldig cadeau voor iedereen die van LEGO City en politieactiviteiten houdt.
Kortom, voeg deze set toe aan jouw collectie en ga op boevenjacht!

Waar is LEGO Band ontsnapping 60126 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60126
lego insiders punten icoon
45
punten

Ga op boevenjacht met de LEGO® City Band Ontsnapping set! Spring aan boord van de politiewaterscooter en hou het water rond LEGO® City veilig. Maar pas op, want er is een boef ontsnapt en op de vlucht! Gelukkig ben jij er om hem te stoppen. Inclusief handboeien en een politieagent minifiguur om de boef mee te arresteren.

De set biedt eindeloos speelplezier met de politiewaterscooter, autoband en peddel. De waterscooter kan overal naartoe en elke boef vangen die hij tegenkomt. Daarnaast is de set ook nog eens superleuk om te verzamelen en toe te voegen aan jouw LEGO® City collectie.

Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en actie. Het is een geweldige manier om hun verbeelding te stimuleren en hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Met de 2 minifiguren: een boef en een politieagent, kunnen ze hun eigen avonturen en achtervolgingen bedenken.

De LEGO® City Band Ontsnapping set is ook zeer geschikt als cadeau. Geef het aan een vriend of familielid die dol is op LEGO® City en politie-activiteiten. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren en ze eindeloos speelplezier geven.

Kortom, de LEGO® City Band Ontsnapping set is een geweldige toevoeging aan jouw avontuurlijke LEGO® City collectie. Ga op boevenjacht, hou het water rond LEGO® City veilig en arresteer de boef!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60313

Ruimtereis pretwagen

foto van lego set60106

Brandweer starterset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.