Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gevangeniseiland starterset 60127

Maak kennis met LEGO City Gevangeniseiland starterset (60127)! Help de politie om de boeven te arresteren en beleef je eigen politieavontuur met deze spannende set.
De set bevat een politiebuggy, boevenboot, accessoires en 4 minifiguren.
Bestel hem vandaag nog en ervaar urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Gevangeniseiland starterset 60127 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60127
lego insiders punten icoon
75
punten

Haal de boeven uit de gevangenis en zet ze weer achter slot en grendel met deze LEGO® City Gevangeniseiland starterset! De set bevat een stoere politiebuggy met een heldere zaklamp en walkie-talkie, een steiger waar de boeven hun gestolen buit kunnen verstoppen, 2 bankbiljetten en andere accessoires die je nodig hebt om de klus te klaren. De set bevat in totaal 4 minifiguren: een politieman, een politievrouw en 2 boeven.

Race door de stad in de politiebuggy en vang de boeven voordat ze kunnen ontsnappen! Vaar met de boevenboot naar de aanlegsteiger en probeer de buit te verstoppen voordat de politie arriveert. Maar wees gewaarschuwd, de politie is op zoek naar de boeven en zal er alles aan doen om ze te vinden!

Met de meegeleverde accessoires zoals de zaklamp, walkie-talkie, rugzak, voetboei met kogelbal, 2 bankbiljetten, megafoon, handboeien en een houweel kan je je missie voltooien. Help de politie om de boeven te arresteren en breng ze terug naar de gevangenis waar ze thuishoren.

Deze LEGO® City Gevangeniseiland starterset is perfect om je eigen politie- en boevenavonturen te beleven. Bouw de set en verzin je eigen verhalen terwijl je je creativiteit de vrije loop laat. De set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en biedt urenlang speelplezier.

De politiebuggy meet 6 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed, terwijl de boot van de boeven 6 cm lang, 3 cm breed en 2 cm hoog is. De aanlegsteiger met verstopplek meet 4 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep.

Ontdek de spanning van een boevenachtervolging en voel de adrenaline door je lichaam stromen met deze LEGO® City Gevangeniseiland starterset. Bestel hem vandaag nog en beleef je eigen politieavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 16.95 (07-11-2023) € 11.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set60141

Politiebureau

foto van lego set60145

Buggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.