Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politieachtervolging 60128

Maak de boef in LEGO® City's Politieachtervolging tegengehouden voordat hij kan ontsnappen! Deze spannende set bevat een politiesuperauto en een boeven pick-up truck, compleet met accessoires zoals een snijbrander, verkeerskegels, breekijzer en 3 bankbiljetten.
Met de perfecte grootte voor spelplezier, is deze set een must-have voor elke LEGO® City-collectie.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Politieachtervolging 60128 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
184
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60128
lego insiders punten icoon
150
punten

Stop de boef die probeert te vluchten uit LEGO® City met de meest fantastische set ooit: de Politieachtervolging! Spring in de politiesuperauto en ga erachteraan. Of rijdt de boef te snel? Pak dan de boeven pick-up truck en versper de weg. Zo kan hij niet ontsnappen!

Maar wat heeft de boef bij zich? Een brandkast met 3 bankbiljetten erin! En wat heb je nodig om deze te openen? Een snijbrander en een breekijzer. Maar geen zorgen, de politieagent is goed uitgerust. Hij heeft een zaklamp en verkeerskegels om de situatie onder controle te houden.

De set wordt geleverd met 2 minifiguren: een politieagent en natuurlijk de boef. De politieachtervolging is echt fantastisch! En met accessoires zoals een snijbrander, verkeerskegels, breekijzer en 3 bankbiljetten is het super spannend om te spelen.

De politiesuperauto is 5 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. De pick-up truck van de boef is 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. Precies de juiste grootte voor hoogwaardig spelplezier en spanning.

Dus waar wacht je nog op? De politieachtervolging set is de perfecte aanvulling op jouw LEGO® City collectie. Met deze set kun je eindeloos spelen en je eigen achtervolgingsavonturen creëren. Bouw de set en speel hem zelf na. Of koop hem als cadeau voor een van je vrienden of familie.

Wil jij ook de LEGO® City held zijn? Bestel dan deze fantastische set vandaag nog. De Politieachtervolging is beschikbaar in verschillende speelgoedwinkels en online. Haal hem nu in huis en beleef het spannendste achtervolgingsavontuur ooit!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (24-05-2023) € 17.95 (24-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60256

Racewagens

foto van lego set60386

Recycle vrachtwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.