Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie patrouilleboot 60129

De LEGO City Politie Patrouilleboot (60129) is perfect voor het vangen van boeven op zee.
Met een schijnwerper, walkie-talkie en handboeien kan je de boeven snel oppakken en naar het gevangeniseiland brengen.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en biedt urenlang speelplezier.
Koop hem nu en begin met spelen!

Waar is LEGO Politie patrouilleboot 60129 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9517-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60129
lego insiders punten icoon
325
punten

Opgelet, opgelet! De boeven zijn op de vlucht, en alleen jij kan ze vangen met de LEGO® City Politie Patrouilleboot! Klaar om de actie te beleven als nooit tevoren?!

Met deze indrukwekkende set ga je op jacht naar de gevaarlijke boeven in hun bootje. Maar wees voorzichtig, want ze zijn niet van plan om zich gemakkelijk te laten vangen. Gelukkig zit jij in een politieboot die van alle gemakken is voorzien: met een schijnwerper, walkie-talkie, en handboeien, kun je de boeven snel en efficiënt oppakken.

Als je de boeven eindelijk hebt gepakt, breng je ze naar het gevangeniseiland waar ze hun verdiende straf zullen krijgen. Maar pas op! Een van hen heeft een plan om te ontsnappen, en jij moet zorgen dat hij niet slaagt. Door de handige uitbreekfunctie van de cel, verhoog je de spanning en de uitdaging nog meer.

De set wordt geleverd met vier minifiguren, waaronder een politieman, een politievrouw, een mannelijke boef en een vrouwelijke boef. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende achtervolgingen en avonturen!

De LEGO® City Politie Patrouilleboot is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is een geweldig cadeau voor iedereen die van spannende actie houdt. Met een hoogte van 15 cm, een lengte van 31 cm en een breedte van 9 cm is de politieboot groot genoeg om indruk te maken. Het bootje van de boeven is 4 cm hoog, 19 cm lang en 7 cm breed.

Kortom, deze set zal je urenlang speelplezier bezorgen. Voel je een echte politieagent en vang de boeven voordat ze kunnen ontsnappen. Bestel hem nu en laat de actie beginnen!

PS. Wist je dat deze LEGO set ook geweldig is voor het oefenen van je bouwvaardigheden en het ontwikkelen van je creativiteit? Er zijn onbeperkte mogelijkheden om je eigen unieke creaties te bouwen met de speciale LEGO stukjes en minifiguren die in deze set zitten. Dus waar wacht je nog op? Bouw, creëer en speel!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (24-05-2023) € 34.95 (24-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60190

Poolijsglider

foto van lego set60377

Verkenningsduikboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.