Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boeveneiland 60131

De LEGO set 60131, Boeveneiland, bevat een container met lanceerfunctie voor de waterscooter, een politiehelikopter en meer.
Creëer spannende verhaallijnen met de minifiguren en ontsnap aan de politie.
Deze speelset is ideaal voor LEGO fans die van avontuur houden.
Bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Boeveneiland 60131 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
244
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60131
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij klaar voor een avontuur op LEGO® City's Boeveneiland? Help de boeven zich voor te bereiden op hun volgende bankroof en ontsnap aan de politie! Deze speelset bevat een container met een lanceerfunctie voor de waterscooter, een politiehelikopter met draaiende rotors en een ontsnappingswaterscooter. Maar dat is nog niet alles! Ook vind je in deze set een geheime bergplaats achter een rotswand en verschillende accessoires zoals bankbiljetten, een goudstaaf, handboeien, een snijbrander en meer.

Creëer je eigen spannende verhaallijnen met de drie minifiguren die bij deze set horen: een politiepiloot en twee boeven, een mannelijke en een vrouwelijke. Zie hoe de boeven hun volgende plan smeden in de containerschuilplaats, waar ze de buit veilig kunnen opbergen in de geheime bergplaats achter de rotswand. Maar pas op! De politiehelikopter is op hun hielen en de bewakingscamera houdt alles in de gaten.

Als het erop aankomt, kunnen de boeven hun ontsnappingswaterscooter activeren met behulp van de lanceerfunctie in de container en zo sneller dan de politie ontkomen. Of probeer de politie te slim af te zijn door de waterscooter te verstoppen in de containerschuilplaats achter de rotswand.

Deze speelset is perfect voor jongere en oudere LEGO® fans die van sensatie en avontuur houden. Het is niet alleen leuk om de set in elkaar te zetten, maar het naspelen van actiescènes is ook nog eens heel vermakelijk. Met deze set kunnen kinderen hun eigen fantasiewereld creëren en hun verbeelding de vrije loop laten gaan.

Met een hoogte van 9 cm, breedte van 17 cm en diepte van 9 cm is de containerschuilplaats groot genoeg om urenlang plezier te hebben. De politiehelikopter is 9 cm hoog, 17 cm lang en 4 cm breed en de waterscooter van de boeven is 6 cm lang, 3 cm breed en 2 cm hoog. De set bevat ook accessoires zoals een open haard, een 'gezocht'-poster, een horloge, een tafel, een beker, een zaklantaarn en meer.

Wacht niet langer en zorg dat je deze stoere LEGO® City Boeveneiland set bemachtigt. Met deze set beleef jij gegarandeerd urenlang speelplezier en kun je je avontuurlijke kant laten zien terwijl je probeert de politie te slim af te zijn en de buit veilig op te bergen in de geheime bergplaats. Bestel nu en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (24-05-2023) € 29.95 (24-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60176

Wilde rivierontsnapping

foto van lego set60255

Stuntteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.