Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie starterset 60136

Met de LEGO City politie starterset 60136 kunnen kinderen spannende avonturen beleven en boeven tegenhouden die proberen te ontsnappen met geld uit een geldautomaat.
De set bevat een politie-quad, een politiehond, handboeien, dynamiet en accessoires zoals bankbiljetten.
Geschikt voor kinderen tussen 5-12 jaar en een leuk cadeau om zelf avonturen mee te bedenken.
Word de held van de stad! Bestel nu.

Waar is LEGO Politie starterset 60136 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60136
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef spannende avonturen met de LEGO® City politie en voorkom dat de boeven er met het geld vandoor gaan! Met de Politie starterset van LEGO® City ben jij de held van de stad. Je krijgt de beschikking over een politie-quad met een radio en handboeien om de boeven te vangen. Maar dat is nog niet alles. Er zit namelijk ook een geldautomaat bij, waar de boeven uit kunnen ontsnappen. Gelukkig ben jij er om ze tegen te houden!

De politie-quad is speciaal ontworpen om snel en behendig door de stad te bewegen. De quad heeft achterin ruimte voor de politiehond, zodat je samen op pad kunt. De hond is niet alleen jouw trouwe metgezel, maar ook een belangrijk lid van het team. Hij kan boeven opsporen en vertrouwd de omgeving verkennen. Met de walkietalkie kan je snel contact opnemen met je collega's en versterking oproepen wanneer dat nodig is.

Maar er is meer dan alleen de politie-quad en de hond. Er zit namelijk ook een muurfragment bij met een geldautomaat! De boeven proberen uit te breken door middel van dynamiet en een drilboor, maar jij houdt ze tegen. Jij bent namelijk uitgerust met handboeien en weet de boeven snel te arresteren. Het geld wordt veilig teruggebracht naar zijn plek waar het hoort.

Met deze set van LEGO® City kun je al jouw favorite scenes uit de spannende achtervolgingen in de stad naspelen en natuurlijk zelf bedenken. Met de accessoire-elementen zoals bankbiljetten, handboeien, dynamiet en rugzak beleef je de avonturen nog realistischer.

Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen tussen de 5-12 jaar en is ook leuk als verzamelitem voor volwassen LEGO® fans. De geldautomaat is ongeveer 5 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. De politie-quad is ongeveer 7 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed.

Als je op zoek bent naar een spannend cadeau voor een verjaardag of vakantie, dan is deze LEGO® City Politie starterset een uitstekende keuze. Met deze set kan de ontvanger zijn eigen avonturen bedenken en beleven en helpen om een veilige stad te maken. Bestel vandaag nog jouw eigen Politie starterset van LEGO® City en wordt de held van de stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60198

Vrachttrein

foto van lego set60419

Politiegevangeniseiland

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.