Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sleeptruck probleem 60137

De LEGO set 60137 Sleeptruck Probleem is een spannende politie set waarin je achter boeven aan kunt gaan.
De set bevat een sleeptruck, politiemotoren en een brandkast vol geld en juwelen.
Met de beweegbare takel en haak van de sleeptruck en de communicatiemogelijkheden van de motor kunnen de boeven worden gevangen.
Deze set biedt zowel kinderen vanaf 5 jaar als LEGO-liefhebbers veel speelplezier.
De set is te bestellen en zorgt ervoor dat de stad veilig blijft.

Waar is LEGO Sleeptruck probleem 60137 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
144
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60137
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van de LEGO® City politie en zorg ervoor dat de boeven geen kans meer krijgen! Met de LEGO set 60137 Sleeptruck Probleem heb jij alles in huis om de boef achter de tralies te zetten. De set bestaat uit een sleeptruck met takel en haak, een offroad-politiemotor, een politie-racemotor met radio en een brandkast vol geld, juwelen en andere accesoires. Bij deze set horen drie minifiguren, namelijk twee politieagenten en een boef.

De sleeptruck is de perfecte manier om de brandkast te vervoeren en er snel vandoor te gaan. Maar met de politiemotoren achter hem aan is de kans groot dat de boef in de kraag gevat wordt. De sleeptruck heeft een beweegbare takel met haak om de brandkast op te tillen en te verplaatsen. De politie-racemotor heeft zelfs een stopbord en een politieradio om snel te kunnen communiceren met de andere agenten.

In de brandkast bevindt zich een grote deur die open kan en een kleinere ruimte binnenin. Hierin vinden we bankbiljetten, een juweel en andere accessoire-elementen. De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 5 jaar en is ook zeker leuk voor volwassen LEGO-liefhebbers.

Achtervolg met de coole politiemotoren de boef die er in zijn sleeptruck met de brandkast vandoor gaat en gebruik de radio om te overleggen en de boef in de val te lokken. Houd de sleeptruck tegen en breng de boef terug naar de gevangenis! Accessoire-elementen zoals een walkietalkie, moersleutel, koevoet, snijbrander, handboeien, stopbord en juweel maken het spelen nog realistischer.

Met deze LEGO set ben jij de held van de stad en houd je de boeven in de gaten. De sleeptruck is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De offroad-politiemotor is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. De politie-racemotor heeft dezelfde afmetingen. De brandkast is ca. 6 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

Met de LEGO set 60137 Sleeptruck Probleem ga jij op avontuur en beleef je de spannendste achtervolgingen. Bestel deze set vandaag nog en zorg ervoor dat de stad veilig blijft!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60309

Selfie stuntmotor

foto van lego set60101

Vliegveld vrachtvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.