Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bulldozer inbraak 60140

Bescherm de bank tegen boeven met de LEGO® City Bulldozer Inbraak set! Deze spannende set bevat een vrachtwagen, helikopter en bulldozer, en wordt geleverd met vijf minifiguren en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Bestel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Bulldozer inbraak 60140 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
561
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60140
lego insiders punten icoon
487
punten

Beleef een spannend avontuur in LEGO® City met de Bulldozer Inbraak set! Help de dappere politieagenten de bank te beschermen tegen de boeven die de brandkast proberen open te breken. De set bevat een speciale vrachtwagen met diverse accessoires, een helikopter met zoeklicht en draaibare rotors en de bulldozer van de boeven met kettingen en haken. Deze set is geweldig voor jongeren en volwassenen die houden van spanning, actie en avontuur!

De set wordt geleverd met vijf minifiguren, waaronder een politieagent, een piloot, een beveiligingsexpert en twee boeven plus een schattige politiehond-figuurtje. Het bankgebouw bestaat uit twee verdiepingen met een brandkast en een geldautomaat die uit de muur kunnen worden getrokken. Op de begane grond is een wachtruimte en op de eerste verdieping is er een veiligheidshek dat open kan en een regenpijp aan de zijkant om tegenop te klimmen. Het gebouw heeft ook een dakluik, een voordeur die open kan en een balie. De brandkast heeft twee ruimtes met plaats voor bankbiljetten en in de geldautomaat, die aan de achterkant kan worden geopend, is er ook ruimte voor bankbiljetten. Het bankgebouw is ca. 16 cm hoog, 13 cm breed en 6 cm diep.

De politievrachtwagen heeft achterdeuren die open kunnen en ruimte achterin voor uitrusting. De bulldozer van de boeven heeft een grote laadbak, bewegende rupsbanden en een ketting met haak. De politiehelikopter heeft rotors die kunnen draaien, een draaibaar zoeklicht en een klimtouw voor een minifiguur. Klim tegen de regenpijp omhoog en sluip stiekem de bank binnen via het dakluik. Maak de ketting met haak van de bulldozer vast aan de brandkast en trek hem uit de muur. Gebruik accessoire-elementen zoals vier bankbiljetten, een beker, twee paar handboeien, een zaklamp, een koevoet en een hamer om het avontuur nog realistischer te maken.

Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar. De helikopter is ca. 7 cm hoog, 16 cm lang en 13 cm breed. De politietruck is ca. 8 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed en de bulldozer is ca. 6 cm hoog, 11 cm lang en 7 cm breed. Bouw deze Bulldozer Inbraak set en beleef urenlang speelplezier!

Bestel de LEGO® City Bulldozer Inbraak set vandaag nog en maak kennis met een wereld vol actie en avontuur! Met zijn speciale vrachtwagen met diverse accessoires, helikopter met zoeklicht en draaibare rotors en de bulldozer van de boeven met kettingen en haken, zal deze set jongeren en volwassenen zeker vermaken. Word lid van de LEGO® City politie en bescherm de bank tegen de boeven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (24-05-2023) € 49.95 (24-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60267

Safari off-roader

foto van lego set60071

Hovercraft arrestatie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.