Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiebureau 60141

Beleef uren speelplezier met de LEGO City Politiebureau set (60141).
Help de politie om boeven te vangen in dit indrukwekkende drie verdiepingen tellende politiebureau.
Met accessoire-elementen zoals een cel met ontploffende muur-functie, helikopter, politiewagen en meer.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en volwassenen die van actie en avontuur houden.

Waar is LEGO Politiebureau 60141 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
894
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
60141
lego insiders punten icoon
750
punten

Help de LEGO® City politie bij het vangen van de boeven en beleef uren speelplezier met de indrukwekkende Politiebureau set (60141). Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van actie en avontuur houden.

Bouw je eigen drie verdiepingen tellende politiebureau en verpletter de plannen van de boeven. Er zijn zoveel accessoire-elementen bij deze set inbegrepen, waaronder een cel met ontploffende muur-functie, een wachttoren, garage en kantoren, helikopter, snelle politiewagen, politiemotor en de truck van de boeven met draaibare en uitschuifbare hoogwerker. Maar dat is niet alles, deze set bevat ook zeven minifiguren en een politiehond om de actie nog realistischer te maken.

Help de politie om de boeven achter de tralies te krijgen. Het politiebureau bevat twee cellen met wc’s, ventilatiekanalen met roosters die open kunnen en een ontploffende muur-functie. Het dak van het politiebureau beschikt over een helikopterplatform met een schotelantenne en zoeklichten. Met de garage met gereedschap en deur die open kan heb je snel toegang tot de voertuigen van de politie. Daarnaast zijn er ook nog eens drie kantoren, een toegangshek en een loopbrug.

De politie kan de lucht in met de roterende helikopter met cockpit die open kan. De truck van de boeven is uitgerust met een uitschuifbare hoogwerker waarmee de boef het dynamiet in het ventilatiekanaal kan stoppen om de celmuur op te blazen en de andere boef te bevrijden. De snelle politiewagen schiet dan uit de garage om de boeven te achtervolgen en te arresteren.

De set bevat ook diverse accessoire-elementen waarmee de politie haar werk nog beter kan doen, zoals drie paar handboeien, twee walkietalkies, een megafoon, vier mokken, een camera, een stopbord, een koevoet, een moersleutel en twee staven dynamiet.

Met de Politiebureau set (60141) beleef je een onvergetelijk avontuur en ontwikkel je je bouw- en speelvaardigheden. Deze set is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud, maar ook volwassenen zullen zeker genieten van de actie. Het politiebureau heeft een afmeting van ongeveer 24 cm hoog, 36 cm breed en 36 cm diep. De helikopter is ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 4 cm breed. De snelle politiewagen meet ongeveer 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De politiemotor is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 2 cm breed. De truck van de boeven is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

Met deze set kan je je eigen avonturen creëren, de misdaden oplossen en de rust terugbrengen in LEGO® City. Investeer in deze geweldige set en word een onverslaanbare politieagent van LEGO® City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60293

Stuntpark

foto van lego set60374

Brandweerwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.