Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racevliegtuig 60144

Maak je klaar voor de spectaculaire luchtvaartshow met het LEGO City racevliegtuig! Dit vliegtuig heeft alles wat je nodig hebt om te winnen: een draaiende propeller, een open cockpit en een piloot minifiguur.
Het racevliegtuig is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en biedt urenlang bouw- en speelplezier.
Bestel nu en beleef avonturen in de blauwe hemel!

Waar is LEGO Racevliegtuig 60144 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60144
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak je klaar voor de spectaculaire luchtvaartshow met het LEGO® City racevliegtuig! Dit vliegtuig heeft alles wat je nodig hebt om te winnen: een propeller die kan draaien, een cockpit die open kan en een piloot minifiguur. Stijg op en bereik ongekende hoogten in de blauwe hemel!

Met het racevliegtuig van LEGO® City ben jij de koning van de lucht! Dit geweldige vliegtuig is perfect voor jong en oud en biedt urenlang bouw- en speelplezier. Met een propeller die kan draaien, een landingsgestel en een cockpit die open kan, is dit vliegtuig helemaal compleet. Jouw piloot minifiguur staat klaar om de show te stelen, dus waar wacht je nog op?

Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de adembenemende wereld van LEGO® City. Dit racevliegtuig biedt een perfecte bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar. Of je nu een ervaren LEGO® bouwer of een beginner bent, dit vliegtuig is geschikt voor iedereen!

Het racevliegtuig is ca. 8 cm hoog, 18 cm lang en 15 cm breed en is perfect om mee te spelen of om tentoon te stellen. Met het gedetailleerde ontwerp en de vele mogelijkheden voor creatieve spel, is het geen wonder dat het racevliegtuig van LEGO® City favoriet is onder jong en oud!

Wacht niet langer en beleef spannende avonturen met jouw eigen LEGO® City racevliegtuig! Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een jongen of meisje, of gewoon wat ontspanning na een lange dag hebt verdiend, dit vliegtuig biedt plezier voor het hele gezin.

Bestel nu en ervaar de ultieme luchtvaartshow met het LEGO® City racevliegtuig!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60249

Straatveegmachine

foto van lego set60387

4x4 Terreinwagen avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.