Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Buggy 60145

De LEGO set 60145 is een stoere woestijn buggy met rolkooi, grote banden en krachtige motor.
Het is een leuke en uitdagende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar.
Combineer de buggy met andere LEGO City sets en creëer je eigen avonturen.
Bestel nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Buggy 60145 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
81
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60145
lego insiders punten icoon
75
punten

Race door de woestijn als nooit tevoren met de LEGO® City buggy! Dit snelle wagentje is voorzien van een coole rolkooi die open kan rond de bestuurdersstoel, enorme banden en een krachtige motor achterin. En dat is nog niet alles, want deze set wordt geleverd met een minifiguur die de buggy kan besturen en de woestijn kan trotseren.

De LEGO® City buggy is ontworpen om jongeren en volwassenen te laten genieten van het bouwen van deze stoere buggy en het vervolgens te spelen. De set biedt een leuke en uitdagende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar. De buggy is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en past perfect bij andere sets uit de LEGO® City serie.

Bouw je eigen woestijn buggy en scheur door de duinen met een snelheid die je nog nooit hebt ervaren. De enorme banden maken het mogelijk om over ruig terrein te racen met gemak. Het coole ontwerp van de rolkooi geeft de bestuurder volledige bescherming tijdens het rijden, terwijl de grote motor achterin zorgt voor de nodige kracht. Sluit je aan bij de buggy-coureur en ga op avontuur in de woestijn!

De LEGO® City buggy is uitstekend geschikt voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende bouw- en speelervaring. Voor kinderen die gek zijn op voertuigen en avontuur is dit de perfecte set om hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de woestijn als nooit tevoren met de LEGO® City buggy.

Het bouwen van de LEGO® City buggy is een geweldige manier om je creatieve vaardigheden te verbeteren en ook om de fijne motoriek te ontwikkelen. Maar het belangrijkste is nog wel dat het bouwen van deze stoere buggy ontzettend leuk is! Het is een geweldige manier om jezelf urenlang bezig te houden en om te genieten van het bouwen van een fantasierijke wereld vol avontuur en actie.

De LEGO® City serie biedt eindeloze mogelijkheden om nieuwe werelden te ontdekken en het avontuur te omarmen. Combineer de buggy met andere sets uit de serie en creëer je eigen LEGO® City, ongeacht waar je fantasie je ook brengt.

De LEGO® City buggy is niet alleen een geweldige set om voor jezelf te krijgen, het is ook het perfecte cadeau voor iemand anders. Dit stoere voertuig zal bij jong en oud zeker in de smaak vallen en laat je samen genieten van de avonturen die LEGO® City te bieden heeft.

Dus waar wacht je nog op? Scheur met volle snelheid door de woestijn en ga op avontuur met de LEGO® City buggy - een onmisbaar item voor iedereen die gek is op voertuigen en avontuur. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60351

Raketlanceerbasis

foto van lego set60025

Racewagen Transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.