Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stunttruck 60146

De LEGO® City Stunttruck is perfect voor avontuurlijke kinderen van 5-12 jaar.
Bouw je eigen indrukwekkende truck en maak de meest spectaculaire sprongen en tricks.
Deze set biedt urenlang speelplezier en kan gecombineerd worden met andere LEGO® City sets.
Bestel nu in de LEGO® webshop!

Waar is LEGO Stunttruck 60146 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60146
lego insiders punten icoon
75
punten

Bouw je eigen indrukwekkende stuntshow met de LEGO® City Stunttruck! Met zijn grote spoiler en stoere terreinbanden is deze truck klaar om de meest spectaculaire sprongen te maken. De set wordt geleverd met een stoere stunttruck-coureur minifiguur die alles onder controle heeft.

Met de Stunttruck van LEGO® City beleef je de coolste avonturen en de spannendste stunts. Of je nu de grootste sprongen wilt maken of de meest fantastische tricks wilt laten zien, met deze truck is alles mogelijk. De truck is gebouwd om de meest extreme omstandigheden te kunnen weerstaan en is daardoor perfect geschikt voor de meest uitdagende parcoursen en de ruigste terreinen.

Met deze set kunnen kinderen van 5-12 jaar hun bouwvaardigheden ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop laten. De set biedt een unieke bouw- en speelervaring die perfect aansluit bij de interesses van jong en oud. Met de Stunttruck van LEGO® City beleef je urenlang speelplezier en kun je jezelf helemaal uitleven.

De Stunttruck van LEGO® City is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en is daardoor ideaal om te combineren met andere LEGO® City sets. Maak je eigen stuntshow met meerdere trucks en laat je vrienden versteld staan van jouw geweldige stunts.

Kortom, de LEGO® City Stunttruck is de perfecte set voor jong en oud die houden van spanning, avontuur en coole stunts. Bouw je eigen indrukwekkende Stunttruck en laat zien wat je allemaal in huis hebt! Ga nu naar de LEGO® webshop en bestel jouw set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60097

Stadsplein

foto van lego set60184

Mijnbouwteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.