Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO ATV raceteam 60148

Maak kennis met het LEGO City ATV Raceteam! Inclusief quads, pick-uptruck en aanhanger voor spannende races.
Met 2 minifiguren en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Combineer met andere LEGO City sets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu voor de beste deal!

Waar is LEGO ATV raceteam 60148 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
239
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60148
lego insiders punten icoon
104
punten

Stap in de wereld van raceavonturen met het onverschrokken LEGO® City ATV Raceteam! Deze set is speciaal ontworpen voor waaghalzen en avonturiers die van racen houden. Hier breng je jouw racevaardigheden naar een hoger niveau en kun je spannende wedstrijden organiseren. Elke set bevat twee quads, een robuuste pick-uptruck met trekhaak en een laadbak met verstelbare hellingbaan.

Maar dat is nog niet alles! Om ervoor te zorgen dat het ATV Raceteam optimaal presteert, bevat de set ook een afkoppelbare aanhanger met bijpassende hellingbaan. Hiermee kun je de quads gemakkelijk en snel meenemen naar de verschillende wedstrijden. De set wordt geleverd met helmen, brandstofton en reserveband, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte situaties.

Inclusief 2 minifiguren, stapt het LEGO® City ATV Raceteam in de truck om op weg te gaan naar de volgende uitdaging. Koppel de aanhanger los van de truck, laad de quads uit en maak ze klaar voor de race! Gebruik de moersleutel om de quads te controleren en giet wat brandstof in de ton om ervoor te zorgen dat ze piekfijn in orde zijn.

De set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en biedt een opwindende bouw- en speelervaring waarbij ze de ultieme race-ervaring kunnen beleven. De pick-uptruck is ongeveer 7 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed en de aanhanger ongeveer 3 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. De quads zijn elk ongeveer 3 cm hoog, 5 cm lang en 4 cm breed. De speelgoedset is perfect om te combineren met andere LEGO® City bouwsets voor een nog leukere en opwindendere speelervaring.

Dus waar wacht je nog op? Het LEGO® City ATV Raceteam staat klaar om de meest uitdagende wedstrijden met hun grandioze quads en robuuste trucks aan te gaan. Ga de uitdaging aan en voel de adrenaline stromen terwijl je racet naar het podium! Bestel nu jouw set en profiteer van de beste deal!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set7895

Wissels

foto van lego set60125

Vulkaan zware vrachthelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.