Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pizza bestelwagen 60150

Maak je eigen mobiele pizzarestaurant met legoset 60150.
De set bevat een pizza bestelwagen met zijkanten die open kunnen, een bezorgscooter, een tafel met parasol en 2 minifiguren.
Serveer heerlijke pizza's aan je vrienden en familie en word de volgende pizzakoning(in)! Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Pizza bestelwagen 60150 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
249
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60150
lego insiders punten icoon
130
punten

Hou jij van pizza’s en wil je je eigen pizzarestaurant runnen? Dan is de LEGO® City pizza bestelwagen echt iets voor jou! Met deze set kun jij je eigen mobiele pizzarestaurant bouwen en de heerlijkste pizza’s serveren aan al je vrienden en familie.

De set bevat een pizza bestelwagen met zijkanten die kunnen worden opengeklapt en een keuken achterin, plus een bezorgscooter en een tafel met parasol om zelf te bouwen. Bovendien bevat de set twee minifiguren: een pizzakok en een klant.

In de pizza bestelwagen kan de kok zijn pizza’s klaarmaken en via de scooter bezorgen bij klanten. De scooter heeft zelfs ruimte voor een pizzadoos achterop. Ook kun je zelf een tafel en parasol bouwen om naast de bestelwagen te zetten en de klanten te laten genieten van hun pizza.

Zet je eigen mobiele restaurant op, klap een van de zijkanten omhoog en serveer de klant een hele pizza, een pizzapunt of een patatje. Accessoire-elementen zoals een pizzadoos, hele pizza, pizzapunt en patat maken het geheel nog realistischer.

Deze LEGO® City set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en biedt een perfecte bouw- en speelervaring. De pizza bestelwagen is ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed. De scooter is ca. 3 cm hoog, 5 cm lang en 2 cm breed. De tafel met parasol is ca. 6 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep.

Dus waar wacht je nog op? Bouw je eigen mobiele restaurant en word de volgende pizzakoning of -koningin! Bestel vandaag nog de LEGO® City pizza bestelwagen en geniet van urenlang bouwen en spelen met pizza’s.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60350

Onderzoeksstation op de maan

foto van lego set60356

Beer stuntmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.