Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Veeg- en graafmachine 60152

De LEGO City Veeg- en Graafmachine is perfect voor kinderen van 5-12 jaar.
Met een veegtruck, graafmachine en handige accessoires kunnen kinderen helpen de straten schoon te houden.
Deze set bevordert de verbeelding, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen.
Bestel nu en word de held van de straat!

Waar is LEGO Veeg- en graafmachine 60152 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
299
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60152
lego insiders punten icoon
195
punten

Maak kennis met de coole en functionele LEGO® City Veeg- en Graafmachine! Deze set is speciaal ontworpen om de straten van LEGO® City schoon te houden, zodat het verkeer soepel kan doorrijden. Met deze werkploeg ben jij de held van de straat!

In deze LEGO® City Veeg- en Graafmachine set zitten twee minifiguren van wegwerkers, een veegtruck met draaibare borstels, gereedschap en een afkoppelbare aanhanger, en een graafmachine met beweegbare arm met laadschop, draaibare romp en cabinekooi die open kan. Het geheel wordt aangevuld met straatborden, verkeerskegels, bakstenen en andere bouwbare accessoires om de straten tot in de puntjes schoon te houden.

Met de veegtruck en zijn draaibare borstels kan je elk hoekje en kiertje van de straat schoonhouden. De platte laadbak heeft haken voor gereedschap zodat je alles netjes kan opruimen en meenemen. En met de verstelbare hellingbaan van de aanhanger kan je ook de graafmachine gemakkelijk meenemen.

De graafmachine is inclusief beweegbare arm met laadschop, draaibare romp en cabinekooi die open kan. Het straatbord en de verkeerskegels maken het mogelijk om de weg af te zetten en veilig te werken. Met de drilboor breek je de stenen los en kiep je ze in de laadbak van de truck. Zo blijft de straat schoon en opgeruimd.

Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar en is perfect om de verbeelding en creativiteit van jouw kind te stimuleren. De truck met rolbezem is ca. 9 cm hoog, 16 cm lang en 9 cm breed. De aanhanger is ca. 3 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed en de graafmachine is ca. 8 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed.

Met de LEGO® City Veeg- en Graafmachine kan je als wegwerker heel wat doen en beleven. Voor jongeren en volwassenen biedt deze set niet alleen urenlang speelplezier, maar stimuleert het ook de fijne motoriek, het vermogen om te plannen en te organiseren en de ontwikkeling van het probleemoplossend vermogen.

Bestel nu de LEGO® City Veeg- en Graafmachine set en help mee de straten van LEGO® City schoon te houden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60118

Vuilniswagen

foto van lego set60357

Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.