Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Busstation 60154

De LEGO® City Busstation set (60154) is een gedetailleerd en creatief model met een stadsbus, bushalte en kiosk.
Het bevat 6 minifiguren, een rolstoel en accessoires zoals een fietsenrek, kranten en drankjes.
Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die van avontuur en creativiteit houden.
Bestel nu en start je reis!

Waar is LEGO Busstation 60154 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
337
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60154
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in en ontdek de LEGO® City Busstation!

Maak je klaar voor een onvergetelijke reis met de andere passagiers aan boord van de LEGO® City bus. Dit coole model heeft een voor- en zijdeur die open kunnen, een bagagerek aan de voorkant, stoelen voor stoere minifiguren, bagageruimte en een speciale ruimte voor een rolstoel. Maar dat is niet alles, de set heeft ook een bushalte met een coole fietsenrek, een afvalbak, een wachtgedeelte met hellingbaan en een te gekke kiosk waar kranten, fruit en drankjes te koop zijn.

Inclusief zes minifiguren en een trouwe viervoeter die reuze blij zullen zijn om samen met jou te gaan reizen. Bovendien is deze unieke set ook ideaal voor jongens en meisjes die graag avontuurlijke reizen maken met hun LEGO®-bouwsets.

De set bestaat uit een stadsbus met voor- en zijdeur die open kunnen, een bagagerek met plaats voor twee fietsen en ruimte binnenin voor vier minifiguren, waaronder een passagier in een rolstoel. De buschauffeur zorgt ervoor dat je op tijd op je bestemming aankomt en dat alles veilig verloopt.

Ook de bushalte is zeer sfeervol en bijzonder gedetailleerd. Het wachtgedeelte heeft een hellingbaan speciaal ontworpen voor de rolstoel. Maar vergeet niet om eerst even je fiets in het fietsenrek te zetten voordat de bus eraan komt. En als je nog wat tijd over hebt voordat de bus arriveert, kun je even langs de kiosk gaan om een krant of een koel drankje te kopen.

Deze LEGO® City Busstation set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag een creatief en educatief vrijetijdsproject willen hebben. De set is gemakkelijk te monteren met behulp van de gedetailleerde instructies en kan worden aangepast aan de individuele wensen van de bouwers.

De accessoire-elementen zijn ook zeer creatief, zo zijn er een aktetas, fruit, twee drankjes, drie tegels met krant-opdruk en een rolstoel die zelf gebouwd moeten worden.

De stadsbus is ongeveer 7 cm hoog, 23 cm lang en 5 cm breed. De bushalte is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep. De kiosk met straatlantaarn is ca. 13 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.

Kortom, de LEGO® City Busstation set is een ideale keuze voor jonge en volwassen bouwers die houden van avontuur, creativiteit en detail. Waar wacht je nog op? Bestel hem nu en begin aan een fantastische reis!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60280

Ladderwagen

foto van lego set60001

Brandweercommandant

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.