Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City adventkalender 60155

De LEGO City adventkalender is de perfecte manier om de feestdagen te vieren.
Met 24 verrassingen, waaronder de Kerstman's slee en een kustwachthelikopter, en zes minifiguren, zorgt deze kalender voor eindeloos plezier.
Bestel vandaag nog en vier de feestdagen in stijl!

Waar is LEGO LEGO® City adventkalender 60155 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
248
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-09-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60155
lego insiders punten icoon
187
punten

Op zoek naar de perfecte manier om de feestdagen te vieren? Zoek niet verder dan de LEGO® City adventkalender! Met 24 verschillende verrassingen, voor elke dag van 1 tot 24 december, is deze kalender de beste manier om in de kerststemming te komen.

Wat zit er allemaal in deze adventkalender? Nou, het bevat een verscheidenheid aan leuke en feestelijke items, waaronder de slee van de Kerstman, een peperkoekhuisje, een kerstboom, een vliegtuig, een sneeuwpop en zelfs een kustwachthelikopter! Maar dat is nog niet alles - er zijn nog veel meer verrassingen inbegrepen.

Naast al deze geweldige feestelijke items, bevat de kalender ook zes verschillende minifiguren om te verzamelen. Er zijn een jonge snowboarder, een oma, twee medewerkers van de kustwacht, een jungle-onderzoeker en natuurlijk de Kerstman zelf!

Maar hoe werkt het precies? Het is echt heel eenvoudig. Elke dag van 1 tot 24 december kun je een deurtje op de adventkalender openen en ontdekken wat er binnenin zit. Of je nu een coole nieuwe minifiguur vindt om aan je collectie toe te voegen of een geweldig nieuw feestelijk item om mee te spelen, elke dag zit vol verrassingen!

De LEGO® City adventkalender is niet alleen leuk om te spelen, maar ook een geweldige manier om de feestdagen te vieren met vrienden en familie. Of je nu samen bouwt of gewoon de verschillende items uit de kalender bewondert, er is genoeg te ontdekken en te genieten.

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte manier om de feestdagen te vieren, dan is de LEGO® City adventkalender de beste keuze. Met 24 verschillende verrassingen, zes geweldige minifiguren en eindeloos plezier, is dit de adventkalender die je niet wilt missen!

Dus waar wacht je nog op? Bestel je LEGO® City adventkalender vandaag nog en begin met het vieren van de feestdagen in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30567

Politie waterscooter

foto van lego set60201

LEGO® City adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.