Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle startset 60157

De LEGO® City Jungle startset (60157) is perfect voor avonturiers die van ontdekkingen houden.
Verken de jungle met een boot en drie minifiguren, en ontdek geheime schatten in een boom.
Pas op voor gevaarlijke dieren en gebruik je vergrootglas om alles van dichtbij te bekijken.
Met accessoires zoals munten, een camera en een machete ben je helemaal voorbereid.
Deze set zorgt voor eindeloos speelplezier en stimuleert de verbeelding.
Verken de jungle vandaag nog met LEGO® City!

Waar is LEGO Jungle startset 60157 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60157
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in de avontuurlijke jungle van LEGO® City! Ontdek wat er allemaal te beleven valt aan de oevers van de rivier met de Jungle startset. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om de jungle te verkennen en de verborgen schatten te ontdekken. Bereid je voor op een spannend avontuur vol actie en ontdekkingen!

Je houdt van avontuur en je bent niet bang om op zoek te gaan naar verborgen schatten? Dan is deze Jungle startset van LEGO® City echt iets voor jou! Met een boot die ruimte biedt voor een uitrusting en drie minifiguren, en een boom met verborgen schat, zal er veel te ontdekken zijn. Bovendien bevat de set een camera en een echt werkend vergrootglas, zodat je alles van dichtbij kunt bekijken. Je zult verbaasd staan ​​over hoeveel er te ontdekken valt in de jungle en hoe leuk het is om samen met je vrienden de jungle te verkennen.

De Jungle startset bevat drie minifiguren, waaronder een jungle-onderzoeker, een wetenschapper en een stuurman, die je helpen bij je avontuurlijke reis. Samen ontdekken jullie de geheimen van de jungle en vinden jullie de verborgen schat in de boom. De boom heeft zelfs een deurtje dat open kan en ruimte biedt voor een verborgen schat. Open het deurtje en ontdek wat daar op je wacht!

Maar pas op! In de jungle zijn er ook gevaarlijke dieren die je kunnen aanvallen. Daarom worden jullie tijdens de reis bijgestaan ​​door figuren van een krokodil, slang en kikker. Houd je vergrootglas bij de hand en bestudeer deze prachtige dieren van dichtbij.

Met accessoire-elementen zoals drie goudkleurige munten, een doosje, camera, vergrootglas en machete, heb je alles wat je nodig hebt om in de jungle te overleven.

De boot is ongeveer 3 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed, terwijl de boom ongeveer 7 cm hoog, 6 cm breed en 7 cm diep is. De krokodil is ongeveer 11 cm lang.

De Jungle startset van LEGO® City is de perfecte startset voor iedereen die van avontuur en ontdekking houdt. Met deze set beleef je eindeloos speelplezier en kun je je fantasie de vrije loop laten. Wat wacht je nog op? Ga op avontuur met de Jungle startset van LEGO® City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set30568

Skater

foto van lego set60400

Karts en racers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.