Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle vrachthelikopter 60158

Met de LEGO® City Jungle vrachthelikopter beleef je spannende avonturen in het hart van de jungle! De set bevat een helikopter met draaiende rotoren en werkende takel, een quad en een tempel met verborgen schat.
Inclusief twee avonturiers en een enge spin-figuurtje.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu en ontdek de LEGO® City jungle!

Waar is LEGO Jungle vrachthelikopter 60158 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
201
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60158
lego insiders punten icoon
150
punten

Met de LEGO® City Jungle vrachthelikopter beleef je spannende avonturen in het hart van de jungle! Stap in de cockpit van deze geweldige helikopter en laat je verrassen door de magische omgeving. Met zijn draaiende rotoren en werkende takel krijg je moeiteloos alles in de lucht. En met de quad op de haak onder de helikopter kun je ook op de grond op zoek gaan naar de verborgen schat.

De Jungle vrachthelikopter wordt geleverd inclusief twee gedurfde avonturiers die klaar zijn voor elke uitdaging. De ene is een ervaren piloot die de helikopter feilloos bestuurt en de andere is een slimme onderzoeker die met behulp van zijn machete door de dichte jungle weet te ploeteren. En als extra krijg je er ook nog een enge spin-figuurtje bij!

Met deze set kun je helemaal opgaan in de ongerepte jungle. De tempel is volledig uitgerust met een beweegbaar blad waardoor je de verborgen goudkleurige beker kunt ontdekken en er is ook nog een schatkist om al je vondsten veilig in op te bergen. Met deze set heb je alles in huis om waanzinnige avonturen te beleven!

De Jungle vrachthelikopter is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een geweldig cadeau voor elke LEGO® City-liefhebber die gek is op avontuur. Met de set kun je zowel op de grond als in de lucht op zoek gaan naar de schat en nieuwe ontdekkingen doen in de jungle. Het is de ideale manier om je kind te laten kennismaken met de geweldige wereld van LEGO® City.

De helikopter is ca. 9 cm hoog, 24 cm lang en 18 cm breed en de quad is ca. 4 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed. De tempel is ca. 5 cm hoog, 3 cm breed en 9 cm diep. De set wordt geleverd met accessoires zoals een schatkist en een machete. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest fantastische avonturen in de LEGO® City jungle!

Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Bestel dan nu de LEGO® City Jungle vrachthelikopter en ga op zoek naar de verborgen schat! Met deze geweldige set heb je alles in huis om een echte avonturier te worden. Bestel hem vandaag nog en beleef de meest fantastische avonturen in de LEGO® City jungle!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60047

Politiebureau

foto van lego set60172

Modderwegachtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.