Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle mobiel laboratorium 60160

Met LEGO set 60160 ga je op avontuur in de LEGO City jungle.
Het Jungle Mobiel laboratorium bevat alles wat je nodig hebt, inclusief een truck, een waterval met krokodil, een tempel met schat en een vleesetende plant.
Ook zijn er vier minifiguren, een krokodil en een spin.
Verken de jungle en ontdek nieuwe gebieden met deze set!

Waar is LEGO Jungle mobiel laboratorium 60160 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
426
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60160
lego insiders punten icoon
375
punten

Stap in en ga op ontdekkingsreis in het diepste gedeelte van de LEGO® City jungle! Met het mobiele Jungle Mobiel laboratorium heb jij alle tools in handen om de meest onbekende gebieden te onderzoeken. Deze set bevat een truck met openende zij- en dakpanelen, een zelfbouw-waterval met krokodil en zelfs een tempel met bewegend blad met een schat erachter. En dat is nog niet alles! Ook een vleesetende plant en een kajak zijn inbegrepen. Om het plaatje compleet te maken, zijn er vier minifiguren van de partij en twee extra figuren: een krokodil en een spin!

Met deze set ga jij op expeditie en ben jij paraat voor elke situatie. Want wat er ook gebeurt in de jungle, jij hebt al het nodige bij je. Het mobiele laboratorium heeft ruimte voor twee avonturiers en de achterkant kan open zodat je gemakkelijk bij je gereedschap kan. Op weg naar de tempel kom je allerlei obstakels tegen, zoals een zelfbouw-waterval met een krokodil eronder. De waterval heeft zelfs een schuiffunctie waardoor de krokodil tevoorschijn komt om de jungle-onderzoekers te schrikken!

Eenmaal aangekomen bij de tempel zie je dat het blad kan draaien met daarachter een prachtig schat-element. Maar let op, want de tempel wordt bewaakt door een vleesetende plant met een grote 'mond' die open kan. Pas op dat je niet gevangen wordt door zijn tentakels. Gelukkig heb jij een machete bij je om de plant te ontwijken!

Om sneller door de jungle te gaan, neem je de kajak en peddel je over het water. Maar pas op voor de krokodil die soms wel een hapje lust. Gelukkig kan je gemakkelijk aan de liaan slingeren om zo te ontsnappen. En als je dan toch vlucht voor de krokodil, neem dan meteen een foto met de camera van de wetenschapper!

Deze set is inclusief vier minifiguren van een mannelijke en vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur. De twee extra figuren zijn een krokodil en een spin. Accessoire-elementen die zijn inbegrepen, zijn onder andere de machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element. Het mobiele jungle-laboratorium heeft de afmetingen van 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. De waterval heeft de afmetingen van 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep. De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. De kajak is 11 cm lang en de krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.

Ga op avontuur en verken de jungle als nooit tevoren! De LEGO® City Jungle Mobiel laboratorium set is verkrijgbaar in onze online LEGO® winkel en in de fysieke speelgoedwinkels bij jou in de buurt. Met deze set ben jij helemaal klaar om op ontdekkingsreis te gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60222

Sneeuwschuiver

foto van lego set60177

Vliegshowjet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.