Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle onderzoekslocatie 60161

Ontdek de mysterieuze jungle met LEGO set 60161! Bouw je eigen onderzoekslocatie met voertuigen, gebouwen en dieren.
Verken de jungle met amfibiehelikopter, observatietruck en amfibievoertuig.
Bouw een vliegtuigwrak, tempel en vleesetende plant.
Inclusief zeven minifiguren en diverse dieren.
Beleef urenlang speelplezier en verken je eigen jungle avonturen.
Koop nu en verken de jungle zelf!

Waar is LEGO Jungle onderzoekslocatie 60161 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
813
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
60161
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom in de mysterieuze jungle, waar je de meest intrigerende ontdekkingen kunt doen! Met LEGO set 60161 kun je zelf een complete onderzoekslocatie bouwen. Met allerlei voertuigen, gebouwen en dieren is dit een set waar je urenlang speelplezier mee kunt beleven.

Verken de jungle met verschillende voertuigen

Ontdek de jungle met de snelste en krachtigste voertuigen die er zijn. Bouw zelf een amfibiehelikopter met draaiende rotors, een takel en een cockpit voor minifiguren. Of scheur door de bossen met de zware observatietruck, met zijn gelede kraanarm en een motor achterop. Voor wateravonturen kun je het amfibievoertuig bouwen, dat ook een cockpit voor minifiguren heeft en bovendien opbergvakken voor al je gereedschap en spullen.

Bouw zelf een vliegtuigwrak en een tempel

Wat is een jungle zonder oude ruïnes en mysterieuze tempels? Met deze LEGO set kun je zelf een vliegtuigwrak bouwen, inclusief een cockpit die open kan, ruimte voor een kist en een grot met een tevoorschijn springend luipaard. Daarnaast moet je de tempel bouwen, met vallende rotsblokken en een valdeur die je kunt activeren. Bovendien kun je een vleesetende plant bouwen, met een geopende 'mond' waarin je een spin kunt vangen.

Inclusief zeven minifiguren en diverse dieren

Bij deze LEGO set zijn maar liefst zeven minifiguren inbegrepen, waaronder een piloot, twee chauffeurs en vier wetenschappers. Ze hebben ieder hun eigen hulpmiddelen en accessoires, zoals kisten, een landkaart, een kompas en een machete. Verder zijn er in deze jungle ook wilde dieren te vinden, zoals een luipaard, een krokodil, een slang, een kikker en twee spinnen.

Volop speelplezier in de jungle

Of je nu een volwassen LEGO-liefhebber bent of een jongere bouwer, met deze set kun je eindeloos lang spelen. Ontdek de jungle, verken de tempel en vind de schat. Til de cockpit van het vliegtuig op met de kraan, laat het luipaard uit zijn grot springen en takel de schat omhoog met de helikopter. Met deze set kun je je eigen avonturen bedenken en de jungle verkennen.

Koop nu de LEGO set 60161 en verken de jungle zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60254

Raceboottransport

foto van lego set60008

Museum inbraak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.