Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle helikopterdropping 60162

De LEGO set 60162, Jungle helikopterdropping, is perfect voor spannende avonturen in de jungle.
Met een vrachthelikopter, toren, rivierboot en 4x4 truck, plus accessoires en zeven minifiguren, beleef je veel speelplezier.
Let op voor de vleesetende plant en instortende brug! Bestel nu en ga op avontuur in de LEGO City jungle!

Waar is LEGO Jungle helikopterdropping 60162 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1250
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60162
lego insiders punten icoon
1050
punten

Ga op avontuur in de LEGO® City jungle met de Jungle helikopterdropping set! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van spanning houden en graag hun eigen avonturen bedenken. Met deze set kun je zorgen voor de bevoorrading van het kamp in de jungle en beleef je allerlei spannende avonturen.

De set bevat een vrachthelikopter met dubbele rotors die kunnen draaien, een klemsysteem voor het vervoeren van de palletwagen of de truck, een toren met draaibare kraanmast, een rivierboot met plaats voor twee pallets of motoren, een tempel, een brug die kan instorten, een beweegbaar standbeeld, een vleesetende plant om zelf te bouwen en een 4x4 truck met lier. Er zijn zeven minifiguren inbegrepen, plus figuren van een tijger, een krokodil en twee spinnen.

Met de helikopter kun je gemakkelijk de bevoorrading vervoeren naar het kamp. Gebruik het klemsysteem om de palletwagen of de truck vast te maken aan de helikopter. De werktoren heeft een draaibare en kantelbare kraanarm om de pallets van of aan boord van de rivierboot te hijsen. De 4x4 truck heeft een lier waarmee je het standbeeld kunt overeind trekken om te zien wat erachter ligt.

Maar pas op voor de vleesetende plant! Deze plant heeft een 'mond' die dicht kan en een ruimte om een spin te vangen. En let ook op de brug die kan instorten! Trek de hendel op het tempel-/brugsegment naar buiten om de brug te laten instorten en de onderzoeker in het water te laten vallen.

In deze set zitten ook accessoire-elementen zoals drie pallets, een mobiel laboratorium, een brandstofkist, twee jerrycans met brandstof, een schatkist, een goudkleurige drinkbeker, een kist, een machete, een echt werkend vergrootglas, een camera en ander gereedschap.

De helikopter inclusief dubbele rotors is ongeveer 14 cm hoog, 38 cm lang en 56 cm breed. De rivierboot is ongeveer 6 cm hoog, 20 cm lang en 8 cm breed. De 4x4 truck is ongeveer 7 cm hoog, 12 cm lang en 7 cm breed. De toren is ongeveer 20 cm hoog, 15 cm breed en 13 cm diep. Het tempel-/brugsegment is ongeveer 11 cm hoog, 31 cm breed en 14 cm diep. De palletwagen is ongeveer 7 cm hoog, 6 cm breed en 14 cm diep. De pallets zijn elk ongeveer 4 cm hoog, 5 cm breed en 3 cm diep. De vleesetende plant is ongeveer 8 cm hoog, 6 cm breed en 9 cm diep. De krokodil is ongeveer 11 cm lang en de tijger is ongeveer 8 cm lang.

Met deze set kun je allerlei spannende avonturen beleven in de LEGO® City jungle! Bestel deze set nu en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60333

Badkuip stuntmotor

foto van lego set60007

Snelle achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.