Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kustwacht startset 60163

Bescherm de kust met de LEGO City Kustwacht startset! Met een strandtoren, strandbuggy en accessoires is deze set perfect voor reddingsoperaties.
Bevat drie minifiguren en een haai.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Koop nu en beleef avonturen op het strand!

Waar is LEGO Kustwacht startset 60163 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
76
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60163
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef een avontuurlijke dag op het strand en in de zee met de LEGO® City Kustwacht startset! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om de kust te beschermen en te genieten van een dagje surfen.

De set bestaat uit een strandtoren met uitzichtplatform en trap, een gave strandbuggy met zitplaatsen voor twee minifiguren en plaats voor een tweepersoons surfplank op het dak. Daarnaast zijn er accessoire-elementen zoals een verrekijker, walkietalkies en een kleine surfplank. Ook zit er een haai bij die je moet vermijden terwijl je aan het surfen bent.

De set bevat drie coole minifiguren: een strandwacht, een surfer en een buggybestuurder en een figuur van een haai, zodat je direct aan de slag kunt met het spelen van spannende reddingsoperaties!

De strandbuggy heeft een rolkooi die open kan en biedt plaats aan twee minifiguren. Je kunt de afneembare surfplank op het dak plaatsen, waar twee minifiguren op kunnen staan. Zo ben je altijd klaar om naar de hoge golven te racen en te genieten van een dagje surfen!

Maar wees voorzichtig, want er is een haai in de buurt. De bek van de haai kan open zodat hij in de surfplank kan bijten. Spring snel op de grote surfplank en ga de surfer ophalen voordat de haai nog dichterbij kan komen! Met de verrekijker en walkietalkies kun je de surfer vanaf de strandpost in de gaten houden en snel hulp inschakelen wanneer dat nodig is.

De Kustwacht startset is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Het is een geweldige manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hun creativiteit te bevorderen. Met deze set kunnen kinderen hun eigen avontuurlijke reddingsoperaties bedenken en spelen, terwijl ze leren over de belangrijke rol van de kustwacht bij het beschermen van onze kusten.

De set bevat 141 onderdelen en is 7 cm hoog, 8 cm lang en 5 cm breed. De strandpost is ca. 8 cm hoog, 4 cm breed en 5 cm diep, terwijl de haai ca. 7 cm lang is. Het is een geweldige aanvullingen op je LEGO City collectie, waarbij je oneindig veel avonturen kunt bedenken en beleven!

Koop nu de Kustwacht startset en bescherm de kust tegen gevaarlijke situaties terwijl je ook nog eens geniet van een leuke dag op het strand!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60216

Brandweerkazerne in de stad

foto van lego set60151

Dragster transportvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.