Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingswatervliegtuig 60164

Het LEGO City kustwacht reddingswatervliegtuig (set 60164) is perfect voor avontuurlijke kinderen.
Met draaiende propellers, een open cockpit en een beweegbare achterklep kan je kind spannende reddingsmissies op zee uitvoeren.
De set wordt geleverd met twee minifiguren en accessoires zoals een reddingsvlot en een jetski.
De set biedt urenlang speelplezier en is geschikt voor zowel jonge als volwassen LEGO-fans.
Bestel vandaag nog en begin met spelen!

Waar is LEGO Reddingswatervliegtuig 60164 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
141
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60164
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar om de held van de dag te zijn en lid te worden van het LEGO® City kustwacht team? Kom in actie met het reddingswatervliegtuig en red mensen in nood! Dit fantastische speelgoed bevat alles wat je nodig hebt om reddingsoperaties op zee uit te voeren en om avonturen op te beleven.

Met propellers die kunnen draaien, een cockpit die open kan en een beweegbare achterklep is dit reddingswatervliegtuig echt het neusje van de zalm. Er is voldoende ruimte aan boord van het vliegtuig voor de bijbehorende jetski en een reddingsvlot met noodlicht. Het enige wat ontbreekt zijn jouw minifiguren om de heldenrollen op zich te nemen en het avontuur aan te gaan!

Deze set bevat twee minifiguren die hun uiterste best zullen doen om de dag te redden. Eén van hen is een reddingsvliegtuigpiloot en de ander is een zeiler die in nood verkeert. Zodra de propellers beginnen te draaien en het reddingswatervliegtuig opstijgt, weet je dat er spanning en avontuur op komst is.

Laat de piloot boven het watercircuit vliegen en zoek naar de zeiler in zijn reddingsvlot. Wanneer de zeiler het noodlicht omhoog houdt, weet je waar je heen moet. Laat de piloot een landing maken op het water, breng de achterklep omlaag en vaar met de jetski naar het reddingsvlot toe om de zeiler te redden! Het reddingsvlot biedt plaats aan één minifiguur en is uitgerust met een noodlicht accessoire-element.

Het reddingswatervliegtuig is ongeveer 8 cm hoog, 21 cm lang en 24 cm breed, terwijl het reddingsvlot ongeveer 3 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed is. De jetski is ongeveer 6 cm lang, 3 cm breed en 2 cm hoog. Deze set is leuk om mee te spelen en biedt talloze mogelijkheden voor avontuur en reddingsoperaties.

De LEGO® City kustwacht sets zijn ontworpen om jonge en volwassen fans van LEGO® urenlang speelplezier te bieden. De sets bevatten alles wat je nodig hebt om een ​​dag aan zee door te brengen, waarbij je je fantasie kunt gebruiken om reddingsacties uit te voeren en spannende avonturen te beleven.

Als je op zoek bent naar een uitdagende set voor urenlang speelplezier op zee, dan is het Reddingswatervliegtuig van LEGO® zeker een goede keuze. Bestel deze set vandaag nog en laat de avonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60329

Schooldag

foto van lego set60328

Strandwachter uitkijkpost

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.