Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zware reddingshelikopter 60166

Maak deel uit van het stoere LEGO® City kustwachtteam met de Zware Reddingshelikopter set 60166.
Deze set bevat een helikopter met schuifdeuren, een laadklep en een jetski.
De helikopter heeft plaats voor twee minifiguren en een draaibare kraanarm met takel.
Verder ontvang je een vuurtoren, een scheepswrak, een kajak en vier minifiguren.
Deze set biedt eindeloos speelplezier en is ideaal voor avontuurlijke reddingsmissies.
Bestel nu en word lid van het kustwachtteam!

Waar is LEGO Zware reddingshelikopter 60166 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
415
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60166
lego insiders punten icoon
375
punten

Welkom aan boord bij het LEGO® City kustwachtteam! Met onze supergave set, de Zware Reddingshelikopter, ben jij onderdeel van ons stoere team en help je in no time mensen te redden vanuit de lucht én het water!

We hebben alles wat we nodig hebben om in actie te komen, waaronder onze robuuste helikopter. Deze is uitgerust met schuifdeuren aan de zijkanten, een laadklep aan de achterkant en ruimte voor onze bijbehorende jetski. Als we bijvoorbeeld een drenkeling zien in zee, kunnen we snel schakelen. We laten de achterklep van de helikopter openen en zetten de jetski op het water, zodat we ons vanuit twee kanten tegelijkertijd kunnen inzetten voor de reddingsactie!

Onze helikopter heeft een cockpit met plaats voor twee minifiguren en kan daarnaast ook nog eens vervoer bieden aan meer leden van ons team voor extra hulp. De draaibare kraanarm met takel die we aan boord hebben, is ook super handig om bijvoorbeeld een drenkeling of materiaal op te hijsen. Deze kraanarm kan bediend worden via de hendel op de zijkant van de helikopter. Deze helikopter is werkelijk onmisbaar voor onze kustwachtmissies!

Maar dat is nog niet alles. Bij deze set ontvang je ook een hele gave vuurtoren, een scheepswrak en zelfs een kajak met peddel! Daarnaast ontvang je vier minifiguren van ons kustwachtteam, waaronder een vrouwelijke en twee mannelijke kustwachtmedewerkers en een kajakvaarder. En als bonus hebben we ook nog een figuur van een haai toegevoegd, die het allemaal net wat spannender maakt!

Deze set biedt oneindig veel avontuurlijke mogelijkheden en projecten. De helikopter (exclusief de rotors) is ongeveer 13 cm hoog, 40 cm lang en 10 cm breed. De jetski is ongeveer 3 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed. De kajak is ongeveer 12 cm lang, 1 cm hoog en 2 cm breed. De vuurtoren met het scheepswrak is ongeveer 9 cm hoog, 6 cm breed en 10 cm diep. De haai die erbij zit, is ongeveer 7 cm lang.

Ben jij klaar voor eindeloos speelplezier? Kom aan boord bij ons LEGO® City kustwachtteam en help ons met het redden van mensen in nood. Bestel nu de Zware Reddingshelikopter en word onderdeel van ons team!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60009

Helikopter boevenjacht

foto van lego set60398

Gezinswoning en elektrische auto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.