Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kustwacht hoofdkwartier 60167

De LEGO set 60167 is een kustwachtset met een hoofdkwartier, reddingsboot, helikopter, speedboot en meer.
Met zeven minifiguren en accessoires zoals reddingsboeien en walkietalkies, kunnen spannende reddingsmissies op zee worden bedacht en uitgevoerd.
Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van LEGO en avontuur houden.
Voeg hem toe aan je verzameling en beleef geweldige reddingsmissies!

Waar is LEGO Kustwacht hoofdkwartier 60167 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
792
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
60167
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben je klaar voor avontuur op zee? Trek je zwemvest aan en sluit je aan bij het LEGO® City kustwachtteam in hun fantastische hoofdkwartier van maar liefst twee etages! Met kantoren, een draaiende radarantenne en een schip met een brug en dek dat kunnen worden geopend, draaibare radarschotel, zoeklicht en ziekenboeg, is dit hoofdkwartier perfect voor de ultieme reddingsmissie. En dat is nog niet alles! Er is ook een reddingsboot met lanceerfunctie, een helikopter met landingsplatform en een speedboot, die allemaal bij deze set horen.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog een boei om zelf te bouwen en maar liefst zeven minifiguren! Er zijn zes leden van de kustwacht, elk met hun eigen unieke taak om iedereen veilig te houden op zee, evenals een zeiler die per ongeluk in de problemen is gekomen. Maar pas op, want er zijn ook figuren van een haai en een octopus. Zijn jullie klaar om samen de zeeën te trotseren?

Met deze LEGO® City kustwachtset is het gemakkelijk om je eigen spannende reddingsmissies te bedenken. Er zijn talloze accesoires om te ontdekken, van reddingsboeien en reddingsvesten tot walkietalkies en zelfs een koffiezetapparaat voor de koffiepauzes tussen het redden door! Zelfs het schieten van het noodsignaal-element is leuk, gewoon door op de kleine hendel te drukken!

De kustwachterschap is ca. 21 cm hoog, 41 cm lang en 10 cm breed, terwijl de speedboot ca. 7 cm hoog, 26 cm lang en 6 cm breed is. De helikopter, inclusief rotors, is ca. 8 cm hoog, 24 cm lang en 18 cm breed, terwijl het helikopterplatform ca. 4 cm hoog, 20 cm breed en 16 cm diep is. Het hele hoofdkwartiergebouw is ca. 21 cm hoog, 19 cm breed en 13 cm diep, terwijl de boei ca. 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep is. De haai is ca. 7 cm lang en de octopus ca. 6 cm lang.

Kun jij je voorstellen hoe geweldig het zou zijn om je eigen reddingsmissies op zee te bedenken en uit te voeren met deze fantastische set? Of je nu zelf de kustwacht wilt spelen of gewoon dol bent op LEGO® City, deze kustwachtset is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van spannende verhalen en avontuur op zee. Voeg deze set nu toe aan je LEGO®-verzameling en beleef de meest opwindende reddingsmissies die je kunt bedenken!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 84.95 (25-05-2023) € 84.95 (25-05-2023) € 84.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60207

Luchtpolitie drone-achtervolging

foto van lego set60109

Brandweerboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.