Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zeilboot reddingsactie 60168

Beleef het avontuur op zee met LEGO set 60168 - Zeilboot Reddingsactie van het LEGO City kustwachtteam.
Red gestrande zeilers en trotseer de haai met de reddingsboot en zeilboot.
Deze set stimuleert bouwvaardigheden, is drijvend en geschikt voor jong en oud.
Bestel nu en deel je plezier op sociale media.

Waar is LEGO Zeilboot reddingsactie 60168 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
195
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60168
lego insiders punten icoon
187
punten

Welkom aan boord van het LEGO® City kustwachtteam, waar jij de held kunt zijn tijdens een spannende reddingsmissie op zee. Deze set bevat een reddingsboot met buitenboordmotoren en draaiende schroeven, een zeilboot met een echt werkend roer en mast die kan "breken", en een rotseilandje dat je helemaal zelf kunt bouwen. Om het avontuur compleet te maken, zijn er ook twee minifiguren en een figuur van een haai inbegrepen.

Stap aan boord van het reddingsvaartuig en zet de schroeven in beweging om zo snel mogelijk naar de gestrande zeilboot te varen. Maar let op, er is een haai in de buurt! Red de zeiler in nood en duw het zeil naar beneden zodat de mast "breekt". Maar geen paniek, je kunt het zeil en de mast gemakkelijk repareren nadat de zeiler veilig aan boord van het reddingsvaartuig is.

Beide boten kunnen echt drijven, dus je kunt de heldhaftige actie op het water naspelen. Het kustwacht-reddingsschip is ongeveer vijf centimeter hoog, twintig centimeter lang en acht centimeter breed. De zeilboot met gehesen zeil is ongeveer twintig centimeter hoog, vijfentwintig centimeter lang en zeven centimeter breed. Het rotseilandje is ongeveer vijf centimeter hoog, vijf centimeter breed en dertien centimeter diep. De haai is ongeveer zeven centimeter lang.

Met deze set kun je je eigen verhalen verzinnen en het avontuur op zee beleven. Je kunt het samen spelen met je vrienden, familie of alleen. Naast het feit dat het leuk is om mee te spelen, zal deze set je ook helpen om je bouwvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Stap aan boord van het LEGO® City kustwachtteam en word de held van de zee!

Koop de LEGO® City Zeilboot Reddingsactie set nu en ervaar het avontuur op zee! Bestel hem gemakkelijk online en ontvang hem snel thuis. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen die van avontuur houden. Je kunt deze set ook cadeau geven aan een vriend, familielid of iemand anders die van LEGO houdt. Met deze set geef je niet alleen een cadeau, maar ook een ervaring waar ze nog lang van kunnen genieten.

Wacht niet langer en vaar mee met het LEGO® City kustwachtteam op een spannende reddingsactie! Bestel de set nu en beleef het avontuur op zee. Vergeet niet om hem te delen met je vrienden en familie op sociale media en laat ze zien hoeveel plezier jij hebt met deze set.

Keywords: LEGO, set 60168, Zeilboot Reddingsactie, kustwacht, reddingsactie, boot, zeilboot, figuur, haai, drijvend, bouwen, avontuur, cadeau.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60185

Krachtige mijnbouwsplitter

foto van lego set60432

Ruimterover met laadkraan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.